סוכרת הריונית

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סוכרת הריונית
    עינב
    16/07/2010

שלום.
    אני בשבוע 16 נמצאה אצלי סוכרת הריונית בשבוע 11, העמסת סוכר 50 -206, AC1 - 5.4
    כמו כן יש לי תת פעילות בלוטת התריס - אני נוטלת אלטרוקסין 150 MG ליום, TSH-2.52.
    התחלתי להזריק אינסולין (N CARTRIDGE מעורב RN 70-30 ) ב-22:30 בערב, ואני מתעוררת באופן קבוע ב-4:00 לפנות בוקר, ערכי הסוכר שלי בבבוקר בצום 95-110 , כאשר מינון האינסולין גדל מ-12 יח ל-18 יח' ללא שינוי בערכי הסוכר בצום. במשך היום ערכי הסוכר בטווח בנורמה עד 135 כשעה לאחר ארוחה ( יש לציין בדיאטת נטולת סוכר ).
    מדוע הסוכר בבוקר גבוה?
    אני מודאגת מהגדלת מינון האינסולין מחשש להיפוגליקמיה במהלך השינה , האם היקיצה הקבועה בבקרים קשורה לאינסולין ולעובדה שהשפעתו פגה לאחר מספר שעות ? האם אני מתעוררת עקב היפוקליגמיה ?
    האם בהריון אפשר לעבור לאינסולין לנטוס שיתן כיסוי 24 שעות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכרת הריונית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת הריונית

ד''ר זהר לנדאו
    16/07/2010

שלום רב,
    ראשית כדאי שתמדדי רמת סוכר כשאת מתעוררת בלילה, כדי להיות בטוחה שאכן הדבר נובע מהיפוגליקמיה. במידה ואת שותה או אוכלת כאשר מתעוררת זוהי יכולה להיות הסיבה לרמת הגלוקוז הגבוהה מעט בבוקר.
    לנטוס בשלב זה אינו מאושר לשימוש בנשים הרות.
    פני למרפאת סוכרת הריונית להתאמה יותר טובה של מינון האינסולין ו/או שינוי בתפריט (כמו למשל ארוחת לילה עם פחמימה מורכבת).
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו