תופעת לוואי לויקטוזה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תופעת לוואי לויקטוזה
    ety
    17/07/2010

שלום
    לפני כחודשיים בעלי התחיל עם הויקטוזה, תחילה מינון 0.6 ואחכ עלה ל1.2 מג
    לכאורה נראה על פניו הכל בסדר, הוא התגבר על הבחילות, ורזה ממש יפה בחודשיים אלו, הכרס ירדה, והוא נראה בסדר גמור, עד שהתחיל לשאול אותי אם החלפתי את החומר בו אני מכבסת, אמרתי שלא ואני מכבסת כרגיל, והוא הראה לי שבמקום בו הוא מזריק את הויקטוזה נוצרת אדמומית וכאילו יש לו גוש מעובה מתחת למקום..וגם מגרד לו מאוד,
    האם תופעה זו מוכרת???? ומה עליו לעשות??? האם הבייטה תעשה לו את אותם תופעות??? אני מבקשת תשובות מישום שהתופעה מדאיגה, הוא הפסיק עם הויקטוזה כבר מספר ימים ועדיין יש גושונים במקום ההזרקה, האם יתכן שכל זה כי הוא לא מזריק נכון?? או רגישות לאלכוהול??? מה נראה לכם??
    מבקשת תשובה מהירה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעת לוואי לויקטוזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעת לואי לויקטוזה

ד''ר זהר לנדאו
    17/07/2010

שלום רב,
    נראה כי מדובר בתגובה מקומית לחומר המוזרק. התגובה יכולה להיות לתרופה עצמה או לחומר המתלווה אליה (מה שנמצא עם הנוזל מכיל התרופה). במידה והדבר מציק יש להפסיק את הטיפול.
    אפשרי בהחלט לנסות ביאטה. תגובה עורית לחומר מסויים יכולה שלא להופיע עם חומר אחר.
    הגושים והרגישות המקומית באיזור ההזרקה ייעלמו תוך מספר ימים - שבועות.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו