בדיקת סוכר המשך...

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בדיקת סוכר המשך...
    לימור
    02/08/2010

ד"ר שלום
    לגבי השאלה הכללית ששאלתי אני רוצה להיות יותר מדויקת היום אני בהריון שבוע 13 את הבדיקת סוכר לא בצום נעשתה לפני שלוש שנים במקרה נתקלתי בה סוכר בצום תמיד תקין עוד פעמים ראיתי שעשו לא בצום היה 110 ו 85 האם זה מצריך בירור אמא חולת סכרת
    ואם אני עושה בדיקת העמסת סוכר בשבוע 24 מדובר רק על סכרת הרייונית האם זה מצביע על סכרת אמיתית אני לא מבינה את ההבדל אשמח אם תסביר לי ותאמר לי אם יש צורך בבירור בגלל ה 150.... ( אם ה 150 לא מיד לאחר ארוחה ולא בצום אני לא זוכרת כמה זמן לפני אכלתי )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת סוכר המשך...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכר והריון

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    02/08/2010

שלום
    יותר מחמירים לגבי איזון סוכרת בהריון. סוכר בצום של 110 אינו תקין לא בהריון ולא בהריון.
    ממליצה שתעשי בדיקות בצום ותייעצי עם הרופא נשים לגבי הצורך בביצוע העמסת סוכר מוקדם יותר משבוע 24.
    כל אבחון של סוכרת אשר מתרחש בהריון דורש בדיקה לודא אם נמשך או עבר לאחר הלידה. בכל מקרה אישה אשר סובלת מסוכרת הריונית הסיכון שלה לפתח סוכרת בעתיד הנו מעל 50%.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו