מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשךשואלת04/08/2010
שלום,
בהמשך להודעתי למטה....
האם לאור הממצאים שכתבתי לגבי רמת ה-TSH... שהחלה מ- 6.54 וכעת עומדת על סביב ה- 4 ( כמעט 5), יש צורך להתחיל באלתרוקסין ? או עדיין לא?
אני רושמת את נתוני הכולסטרול שלא הצלחת לראות בקובץ:
VLDL- 50.2
LDL- 95.8
HDL-37
טרגליצרילים- 250 !
כולסטרול כללי- 183 !
NON HDL- 146.... אין לי מושג מזה.
ולגבי שאלתך.. אני לא נוטלת גלולות. אני אומנם לא מנהלת אורח חיים הכי בריא של ספורט ותזונה מושלמת, אך אין הצדקה לנתונים כאלה גרועים! אני בסך הכל בת 21 והנתונים האלה תואמים גוף של אדם בן 40 בעל משקל יתר. זה אולי גנטי מאחד ההורים או הסבים? האם צריך כבר להתחיל טיפול תרופתי נגד הכולסטרול והשומנים בדם?
האם דיאטה מסודרת בהשגחת דיאטניצ תעזור כאן ? צריך דיאטנית מיוחדת ?
אני שואלת את כל זה כאן כי אני גרה בעיר שאנדוקרינולוג מגיע פעם בכמה חודשים ובפעם האחרונה נאלצתי להמתין חצי שנה לתור, לא פחות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם
ד``ר רוזני אברמוף-נס04/08/2010שלום
הכל בגנים!
דיאטה בהחלט תעזור. עדיין מוקדם לטיפול תרופתי.
כדאי לעקוב אחר תפקודי בלוטת תריס ולהתייעץ עם אנדוקרינולוג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- תודה. אבל אני שואלת
שואלת05/08/2010לגבי התחלת טיפול באלתרוקסין... האם לאור הממצאים לדעתך יש סיבה להתחיל בטיפול התרופתיתי או להמשיך לעקוב ? אני פשוט רוצה לשמוע עוד דעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
ד``ר רוזני אברמוף-נס05/08/2010שלום
אני לא אוכל להמליץ לך על גבי האינטרנט לגבי טיפול או לא מבלי לבדוק את הנתונים וגם אותך.
ממליצה שתפני לאנדוקרינולוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)