מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- העמסת סוכר מיוחדתמתוק04/08/2010
שלום ותודה רבה.
אני בן 34 לפני חצי שנה הרגשתי חולשה וסתם בבדיקה של דם באצבע היה לי 46 ומיד אכלתי סוכר ועלה ולא הזעתי או תופעה אחרת רק חיוור קצת .והרופא טען שזה לא אמין ולחץ וסטרס מוריד סוכר. ובכל הבדיקות סוכר בצום היה לי 83 .והHbA1C היה 5.6 וכך עבר חצי שנה ושוב לפני שבוע היה לי חולשה לא בצום באצבע היה לי 71 וגם 63 והוא שלח אותי לבדיקות סוכר בצום ששל 12 שעות שיצא 83
אינסולין 7.9 .
1145C-Peptide
והרופא טען שאין לי היפו .אך מאחר ששוב חשתי חולשה הוא שלח אותי היום להעמסת סוכר מיוחדת בה לקחו דם בזמן 0 בצום של 9.5 שעות ואז אכלתי במעבדה ארוחת צהריים רגילה שלי .ולא שתיתי סירופ סוכר .ולקחו כל חצי שעה דם והנה התוצאות. נא דעתך המלומדת ותודה מראש.
0 - 79.
30 - 125.
60 - 108.
90 - 107.1 .
120 - 95.
150 - 85.5
180 - 87 .
אני bmi 35 בערך 97 ק"ג וגובה 172.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר מיוחדת
ד''ר זהר לנדאו04/08/2010שלום רב,
הבדיקה תקינה ואין בה עדות להיפוגליקמיה.
נראה כי הסיבה לחולשה אינה היפוגליקמיה. בכל אופן אם האירועים הללו ממשיכים כדאי להמשיך לברר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)