תרופות פסיכאטריות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תרופות פסיכאטריות
    שרית
    07/08/2010

שלום האם תרופות פסיכאטריות מחמירות שחלות פוליצסטיות?
    אובחנתי עם שחלות פוליצסטיות אחרי אולטרסונד וטוסטסטורון גבוה והרבה תופעות של שיעור,השמנה ,בעיות במחזור וכו..אך שאר הבדיקות ההורמונליות היו תקינות לחלוטין.
    לאחרונה התחלתי לקחת כדורים לדיכאון והרגעה וההורמון שנקרא פרולקטין עלה מאוד ,הרופא אומר שזה מהכדורים.בגלל שהם עוזרים לי מאוד ,רציתי לדעת אם הכדורים הפסיכאטרים מחמירים שחלות פוליצסטיות?כי אני לא רוצה להחליף אותם(ניסתי הרבה אחרים לפני)
    ושאלה נוספת-הרופא נתן לי לעשות שוב בדיקות דם ואולטרסונד.אני יודעת שלפני הבדיקות צריך להפסיק אותם אבל גם לפני האולטרסונד צריך להשתדל להפסיק זמנית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות פסיכאטריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות פסיכיאטריות

ד''ר זהר לנדאו
    07/08/2010

שלום רב,
    יש קשר בין תרופות אלו ותסמונת השחלות הפוליציסטיות וכן רמה גבוהה של פרולקטין.
    במידה והתרופות שאת נוטלת עוזרות לך מבחנה נפשית כדאי שלא להפסיקם ולבדוק אם יש מקום לטיפול נוסף הורמונאלי לפי הצורך.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו