TSH נמוך T3 וT4 בתחום הנורמהו

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• TSH נמוך T3 וT4 בתחום הנורמהו
    aukv
    10/08/2010

שלום,

עברתי הפלה בשבוע עשירי, לפני שלושה חודשים,
    בהריון נתגלה לי היפר פעילות של בלוטת התריס, וגם הערכים של הT3 והT4, עד לפני חודש היו גבוהים,עכשיו הTSH עדיין קטן מ0.03,
    והT3 וT4 בתחום הנורמה, הייתי אל הרופאה האנדוקרינת לפני שלושה חודשים, והיא אמרה לי לבדוק שוב, ואם עדיין יש בעיה, לעשות Ts (נראה לי שזה מיפוי של הבלוטה), אני כל הזמן דוחה את זה כי הייתי בטוחה שזה מההריון, ואחרי זה ה T3 וT4 הסתדרו, אז אמרתי לעצמי שכנראה גם ה TSH יסתדר, וזהו שהוא לא מסתדר......

השאלות שלי:
    מזה אומר שרק הTSH נמוך? (הTSH נמוך בלי שהT3 וT4 גבוהים כבר חודש, אבל קודם הם גם היו גבוהים)
    האם אני כן צריכה ללכת למפוי, או עדיין להמשיך לעקוב? ואם עדיין להמשיך לעקוב עד מתי?

עשיתי גם בדיקה של ?? יצאANTI THYROID PEROXID????788.00 IU/ml??
    מה הנוגדנים אומרים?

תודה מראש!!!!
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TSH נמוך T3 וT4 בתחום הנורמהו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא ענו לי?

aukv
    11/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות יתר של בלוטת תריס

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    11/08/2010

שלום
    TSH מדוכא עם רמה תקינה של FT4 וFT3 מצביעים על פעילות יתר קלה מאד.
    המיפוי במידה ואת לא בהיריון יעזור לאבחן את הסיבה לפעילות יתר אך בערכים כפי שאת תארת לרוב לא מטפלים אלא עוקבים בלבד. בטרימסטר הראשון להריון קיימת לעיתים פעילות יתר אשר משתפרת בטרימסטר השני אך 3 חודשים לאחר הפלה היינו מצפים במידה וזה נבע מההריון שזה יחלוף .
    ממליצה להיות במעקב וטיפול אנדוקריני ועל כך להסתמך.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו