מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מספר שאלותמנחם14/08/2010
שלום,
אני בן 33. עברתי לפני כחודשים ניתוח היפופיזה.
רמת הפרולקטין לפני הניתוח הגיע ל12,000 !!!וכיום חודשים לאחר הניתוח עומדת על 567.
הטסטוסטרון הינו 7.1.
tsh=2.07
LH=2.2
FSH-8.6
שלושתם בנורמה.
מה אומרים הערכים של פרולקטין וטסטוסטרון?
כיצד מטפלים בזה? האם אתן צופות בעיות פוריות?
כמו כן, אני נוטל חצי כדור ליום של פרניזדון 5 מ"ג כחודשיים. מרגיש ששמנתי,סובל בתקופה האחרונה ממצבי רוח וגם יש לי בעיות בשינה. האם תועפות הלוואי הללו הגיוניות?
תודה,
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח היפופיזה
ד``ר רוזני אברמוף-נס15/08/2010שלום
ברור שקשה לייעץ על גבי האינטרנט.
האם אתה נוטל DOSTINEX?
חשוב לבדוק גם FT4 ולא רק TSH וכמובן להיות בקשר הדוק עם האנדקורינולוג שלך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לשאלתך
מנחם16/08/2010לא אני לא נוטל דוסינק.
נטלתי קבותרים חצי כדור פעם אחת אבל זה גרם לי לתופעות לוואי חמורות ולכן בעיצה עם האנדוררינולוג הפסקתי והמשכתי עם הפרנידזון.
אודה באם תוכלי לענות לי לגבי הפרנידזון 5 מ"ג
חצי כדור ליום במשך חודשיים וחצי שאני נוטל
אני לא ישן טוב, עצבני, סובל מצבי רוח ושמנתי מאד. (בעבר לא הייתי כך)
האם יש קשר ישיר בין נטילת התרופה לבין התופעות שציינתי?
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרדניזון
ד``ר רוזני אברמוף-נס16/08/2010שלום
מינון של 5 מ"ג PREDNISONE אינו מינון גדול . אני מתארת לעצמי שאתה נוטל אותו בבוקר.
קיימות תופעות כאלו עקב טיפול בסטרואיאידים אך איני בטוחה שזה נובע מזה.
המינון שציינת (5 מ"ג) הנו מינון תחליפי מקובל אשר לרוב נע בין 5-7.5 מ"ג ליום.
ממליצה לשוחח על כך עם האנדוקרינולוג המטפל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן בבוקר, תודה על המידע
משה16/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)