מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- TSH=6 לפני כניסה להריוןשי31/08/2010
שלום,
בבדיקה הורמונלית יצא הערך TSH = 6.1
בדרך כלל התוצאות הן גבוליות (סביבות 4.3) ולכן לא טיפלתי בעניין מעבר לטיפול נטורפתי ותזונאי.
כרגע אנחנו מנסים להביא ילד, האם התוצאה הנ"ל בעייתית מאוד? האם ניתן לחכות לבדיקה בעוד חודשיים או שמא הסטיה עלולה לפגוע בסיכויים להיכנס להריון (אנחנו מחכים כ-7 חודשים) או חלילה לפגוע בעובר במידה ונצליח להיקלט החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TSH 6
ד``ר רוזני אברמוף-נס01/09/2010שלום
לאור העובדה שלרוב TSH בגבול עליון של הנורמה ואתם מנסים להרות הגישה שלי היא להתחיל טיפול בELTROXIN . רמת TSH הרצויה בטרימסטר הראשון להריון היא פחות מ-2.5 ומאחר וגם קודם לא היו לך ערכים כאלו אני בעד טיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה
שי01/09/2010האם לאור המצב היית ממליץ למנוע הריון עד השגת איזון או שמא אין סכנה לעובר או לי כאשה הרה?
דבר נוסף הבנתי בפורום הנ"ל שגלולות עלולות להחמיר תת פעילות של בלוטת התריס, האם כדאי היה לשקול התקן תוך רחמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת פעילות בלוטת תריס
ד``ר רוזני אברמוף-נס01/09/2010שלום
הייתי מטפלת ובמקביל מאזנת.
במידה וקיימת עליה של TSH עם גלולות מטפלים בELTROXIN איני רואה סיבה לא לתת גלולות אלא אם לאותה אישה עדיף התקן.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)