TSH=6 לפני כניסה להריון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• TSH=6 לפני כניסה להריון
    שי
    31/08/2010

שלום,
    בבדיקה הורמונלית יצא הערך TSH = 6.1
    בדרך כלל התוצאות הן גבוליות (סביבות 4.3) ולכן לא טיפלתי בעניין מעבר לטיפול נטורפתי ותזונאי.
    כרגע אנחנו מנסים להביא ילד, האם התוצאה הנ"ל בעייתית מאוד? האם ניתן לחכות לבדיקה בעוד חודשיים או שמא הסטיה עלולה לפגוע בסיכויים להיכנס להריון (אנחנו מחכים כ-7 חודשים) או חלילה לפגוע בעובר במידה ונצליח להיקלט החודש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TSH=6 לפני כניסה להריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• TSH 6

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    01/09/2010

שלום
    לאור העובדה שלרוב TSH בגבול עליון של הנורמה ואתם מנסים להרות הגישה שלי היא להתחיל טיפול בELTROXIN . רמת TSH הרצויה בטרימסטר הראשון להריון היא פחות מ-2.5 ומאחר וגם קודם לא היו לך ערכים כאלו אני בעד טיפול.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד שאלה

שי
    01/09/2010

האם לאור המצב היית ממליץ למנוע הריון עד השגת איזון או שמא אין סכנה לעובר או לי כאשה הרה?
    דבר נוסף הבנתי בפורום הנ"ל שגלולות עלולות להחמיר תת פעילות של בלוטת התריס, האם כדאי היה לשקול התקן תוך רחמי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תת פעילות בלוטת תריס

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    01/09/2010

שלום
    הייתי מטפלת ובמקביל מאזנת.
    במידה וקיימת עליה של TSH עם גלולות מטפלים בELTROXIN איני רואה סיבה לא לתת גלולות אלא אם לאותה אישה עדיף התקן.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו