tsh בעליות וירידות.

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• tsh בעליות וירידות.
    לילי
    31/08/2010

שלום רב.
    במהלך השנה וחצי האחרונות היו לי עליות וירידות ברמת ה tsh.
    לפעמים הוא היה גבולי, לפעמים נורמלי ולפעמים מעט גבוה, האנדוקרינולוגית אמרה לחכות כי בחריגות קלות כאלה אין טעם להתחיל טיפול, בבדיקת דם האחרונה יצא לי tsh 6.80
    שאלתי היא האם יש טעם להתחיל טיפול ? יש לציין שאני סובלת מעודף משקל וקושי להרזות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    tsh בעליות וירידות.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• TSH 6.8

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    01/09/2010

שלום
    קיימת תת פעילות קלה של בלוטת תריס.
    במידה והTSHנשאר גבוה גם כעבור חודשיים ניתן לשקול טיפול .
    לשיחה בינך לבין האנדוקרינולוג
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי תודה

לילי
    01/09/2010

כן ה tsh ברמה הזאת בערך כבר שנה+ כל הזמן בעליות וירידות קלות, היום הייתי אצל הרופאה והיא ראתה בבדיקת דם שכמות הנוגדנים כפולה, בקיצור היא איבחנה את זה כהשימוטו,
    השאלה הנוספת שלי היא, אני סובלת בערך אותה תקופה מקוצר נשימה שהגדירו כ- copd,
    ההרגשה היא כאילו הקנה נשימה נהיה ממש צר ויש סוג של צואר בקבוק שמקשה על אוויר להיכנס, זה קורה לפעמים ללא טריגר או גירוי מסויים וכל הבדיקות אצל כל הרופאים כולל רופא ריאות הראו שהכול תקין, זה בעיקר תוקף אותי בלילה אך גם ביום לפעמים, האם יכול להיות שיש קשר בין ההשימוטו לקוצר הנשימה, האם יכול להיות שהבלוטות המוגדלות הקשו על כניסת אוויר?
    תודה רבה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו