מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ד"ר מאיה איש שלום
- שאלהסיון06/09/2010
האם אפשר לקבל סוכרת סוג 2 מאכילה מרובה של ממתקים? אם כן על איזה כמות ממתקים מדובר? (אני רגילה למשל לאכול מעדן וכמה עוגיות או עוגה למשל לאחר ארוחות צהריים וערב, זה נחשב הרבה?) בנוסף רציתי לשאול האם מישהו בתת משקל שאוכל הרבה ממתקים יכול גם לקבל סוכרת?
אודה לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת מסוג 2
ד''ר זהר לנדאו06/09/2010שלום רב,
1. רב חולי סוכרת מסוג 2 בעלי עודף משקל ( כ- 85 - 90% מהם). אך סוכרת מסוג 2 יכולה להתפתח גם באנשים בעלי משקל גוף תקין או אף בתת משקל.
2. תזונה לא נכונה המכילה פחמימות פשוטות רבות עלולה להביא להתפתחות סוכרת, בקיום גורמים נוספים כמו עודף משקל, טיפול משפחתי ורקע רפואי מתאים. אני מציעה להתייעץ עם דיאטנית לגבי התזונה.אכילה פעמיים ביום של כמות גדולה של פחמימות פשוטות אינה רצויה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

