מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- tshדב14/09/2010
שלום רב,
אני בת 56 ולפני כ-5 שבועות התחלתי לחוש כאב בצוואר בצד ימין.לפני שבוע עבר הכאב לצד שמאל.(אין תופעות נוספות). אני נוטלת כדורים נגד כולסטרול.אני נמצאת בדיאטה של שומרי משקל ,עושה פעילות ספורטיבית ובעשרה חודשים האחרונים ירדתי 27 ק"ג.יש לציין כי בשבועות האחרונים אני ממשיכה לרדת במשקל גם ללא מאמצים מיוחדים.
בדיקות tsh שנעשו בינואר השנה היו תקינות.
הופנתי לבדיקת אולטרה סאונד ואלה התוצאות:
אונה ימנית בגודל כ-1.6x4.3x3.9 ס"מ עם מרקם בלתי אחיד ללא גוש דומיננטי.
איסטמסוס לא מורחב.
אונה שמאלית בגודל כ-1.3x1.0x2.6 ס"מ עם מרקם בלתי אחיד ללא גוש דומיננטי.
לא ניצפו בלוטות לימפה מוגדלות בשני צדדי הצוואר.
כמו כן נשלחתי לבדיקות דם ואלה התוצאות:
esr 71
c -creative protein 2.64
tsh 0.03
t3 10.1
t4 33.8
mchc 31.2
hypo% 14.5
ברצוני לשאול :
מה פשר תוצאות בדיקות אלה?
מה הגורם לבעיה? האם יש קשר לדיאטה?
האם זוהי מחלה מסוכנת?
כיצד מטפלים בה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דב15/09/2010אשמח לקבל תשובה לשאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
דב16/09/2010בבדיקה שנערכה אתמול הדופק 100
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בצוואר
ד``ר רוזני אברמוף-נס16/09/2010שלום
יתכן ואת סובלת מדלקת של בלוטת תריס.
את צריכה לראות אנדוקרינולוג בהקדם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)