התייעצות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    דניאל
    09/10/2010

שלום רב! לפני כחודש וחצי אובחנתי ע"י רופאת המשפחה שלי כסכרתי או אולי טרום סכרתי (תוצאות בדיקות: HgA1C: 6.6 העמסת סוכר 75g: בדיקה ראשונה בצום: 129 בדיקה שנייה לאחר שעתיים: 173) מכיוון שאני חולה לב, היא הוסיפה לכדורים שאני לוקח למחלה הלבבית, כדור גלוקומין 850 מ"ג, פעם אחת ביום. מאז, אני מקפיד מאוד על תזונה מתאימה והיום ערכי הסוכר שלי הם: אחרי לילה, זאת אומרת בצום: הם יכולים לנוע בין 82 ל-96. שעה אחרי ארוחה: נעים בין 106 ל-126. שאלותיי הן: האם יש מקום, עם המעקב המתאים כמובן, להפסיק ליטול את הכדור? האם היו מקרים בהם אנשים הפסיקו לקחת גלוקומין?
    ושאלה נוספת: האם הגלוקומין יכול לגרום לירידה בלחץ הדם ו/או להאטה בדופק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות - תגובה

ד''ר זהר לנדאו
    09/10/2010

שלום רב,
    נראה כי חל שיפור משמעותי בבדיקות שלך הודות לתזונה המתאימה והגלוקומין. אני מציעה בשלב זה להמשיך ליטול את הגלוקומין. נמצא כי לטיפול זה השפעות מגינות על הלב וכלי הדם מעבר להשפעה הטובה על ערכי הסוכר.
    גלוקומין אינו גורם לירידה בלחץ הדם או בדופק.
    יתכן ותופעות אלו קשורות לירידה במשקל.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו