בקשר לסכרת נעורים. דחוף ביותר!!

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בקשר לסכרת נעורים. דחוף ביותר!!
    הראל
    22/10/2010

שלום שמי הראל ואני בן 18, לחברה שלי שהיא בת 16 וחצי יש סכרת נעורים כבר מגיל 6.
    נתחיל מזה שהיא לא הזריקה תקופה של בערך שנה וחצי בכלל את החומר שנקרא "levemir".
    החומר שהיא כן מזריקה מאז ומתמיד, הוא "novorapid" (אך היו תקופות שגם אותו היא לא כל כך הזריקה).

בחודשים האחרונים היא כל הזמן הייתה מקיאה ככה סתם. היום שהיא הלכה לבית החולים אמרו לה שכל האיבריים הפנימיים שלה נפגעו לגמרי, ויש לה חודשיים בערך עד שהיא תיכנס לקומה/תמות.

הסיכויים שזה לא יקרה לפי דברי הרופאים, הוא 20%. וזה גם בתנאי שהיא תזריק ותעשה כל מה שהיא צריכה בצורה הנכונה (כמובן שהיא תשתדל לעשות זאת כמה שהיא יכולה!).

עכשיו לא נראה לי הגיוני שפשוט שחררו אותה ללא שום טיפול מיוחד, ללא שום כדורים וללא שום דבר מיוחד! משהו פה לא נשמע לי הגיוני! חוץ מזה שהיא מקיאה מידי פעם היא רגילה לחלוטין! איך הגיוני שהיא פתאום תמות בזמן הקרוב? קשה לי להבין ולקבל את זה! רציתי לשאול אם יש איזה שהיא דרך להציל אותה כי אני לא מוכן לראות אותה מתה!

בבקשה אני מצפה מאוד לתשובה מרופא שמבין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר סכרת נעורים דחוף ביותר

נלה
    22/10/2010

שלום,המצב שמדובר פה הוא בעצם מדובר עליי,אני חולת סכרת כבר 10 שנים . בנוסף לכל מה שחבר שלי רשם אני רוצה להוסיף בשנתיים האחרונות המוגלובין A1C שלי הוא מעל 10
    ובבדיקות השתן שלי היו לי 3+ קוטונים. הראיה שלי בשנתיים האלה נפגעה קלות,הקאות רבות,כאבי ראש רבים.
    מחכה לתשובה ממך,תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר סכרת נעורים דחוף ביותר - תגובה

ד''ר זהר לנדאו
    23/10/2010

שלום רב,
    הסכנה לחיים היא בערכים גבוהים כרגע.
    לא מאוחר מידי לשפר את האיזון. יתכן ונגרם נזק כלשהו אבל לאחר 10 שנות סוכרת ובגיל צעיר כזה יש עוד מקום לשינוי.
    אני שמחה שיש לנלה את החבר שאכפת לו ומוכן לעזור.
    אני מציעה שתלכו לרופא המטפל של נלה ותקבלו הנחיות מה לעשות כעת.
    אנחנו רואים הרבה מאד פעמים בני נוער שלא מאוזנים טוב בתקופת ההתבגרות ואחר כך מאוזנים נהדר והמצב משתפר מאד.
    אני מבינה שנבהלתם מאד, אז עכשיו הזמן לעשות שינוי ולקחת את הטיפול בסוכרת קדימה!
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו