מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תופעה מוזרה מהיום - האם להילחץ?סכרת הריון24/10/2010
שבוע 38, סכרת הריון מאוזנת עם אינסולין 12 מנות בבוקר.
היום בבוקר הזרקתי ברגל ויצא לי קצת דם, שהיה בצבע כהה יותר מבד"כ (לא יודעת אם זה רלוונטי).
ארוחת ערב גדולה, המבורגר + צ'יפס + קוקה קולה זירו.
אחרי שעה מדדתי, 132.
אחרי שעתיים שתיתי עוד זירו, ועדיין היה לי מיני כאב ראש... אז מדדתי שוב כדי לראות אם יש קשר לסוכר... יצא שוב 131.
התחלתי קצת להילחץ כי הערכים אמורים לרדת אחרי שעה (שעתיים אחרי האוכל) ולא להיתקע.... בכל מקרה חיכיתי עוד שעה ומדדתי, הפעם יצא 155!!
לא היה לי בחיים 155, גם לא שעה אחרי הארוחה כשלא הייתי על אינסולין.
הדבר היחיד שהכנסתי לפה בשעתיים האלה היה זירו..................
אחרי שעה מדדתי שוב - כבר היה 82.
חשוב לי לציין שכל פעם מדדתי כ-3 פעמים אחרי שטיפת ידיים, כי התוצאות היו נראות לי הזויות - כלומר הן בטוח נכונות.
האם יתכן תוצאות כאלה..? מה עושים במצב כזה? האם להילחץ ולהתחיל למדוד בכל מקרה שעה ושעתיים אחרי האוכל...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה מוזרה מהיום - האם להילחץ? - תגובה
ד''ר זהר לנדאו24/10/2010שלום רב,
הסיבה שרמת הסוכר נותרה גבוהה זמן ארוך יחסית מהארוחה הינה בשל תכולת השומן והפחמימה של הארוחה. בשילוב של השניים הספיגה איטית יחסית ולכן גם רמת הסוכר נותרת גבוהה זמן רב יותר מבארוחה דלה בשומן. מציעה להמנע מסוג מזון שכזה....
לגבי הדם אשר יצא בזמן הזריקה - אין לכך משמעות. נובע מפגיעה בכלי דם קטנטן המצוי על העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה...
אמא טרייה26/10/2010זה מסביר למה אחרי שעתיים עדיין היה 132.
מדוע אחרי 3 שעות הערך קפץ ל155? ואחרי 4 נחת ל82?
זה בכלל הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)