סוכרת הריון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סוכרת הריון
    מורן
    27/10/2010

שלום
    בת 27, בעלת שחלות פוליציסטיות, הריון תאומים שבוע 28
    לפני שבוע התגלתה סוכרת הריון. התחלתי דיאטה ומדידת סוכר במרפאה להריון בסיכון השבוע.
    כל היום אני מצליחה להשאר מאוזנת, רק בבוקר , בדיקה בצום יוצאת גבולית וחורגת: 87, 87, 94
    אני נמצאת בשמירה וקמה מאוחר והולכת לישון מאוחר, לכן אני אוכלת ארוחת ערב בסביבות 22:30 וכאשר מגיע זמן ארוחת לילה אני לא רעבה ולכן אוכלת רק מס שקדים והולכת לישון.

1) האם יכול להיות שהחריגה בבוקר נובעת מאכילה לא נכונה בלילה? מה מומלץ לאכל לפני השינה?
    2) האם יכול להיות שמאז שהתחלתי את הדיאטה בשלושה ימים האחרונים, כמות התנועות של העוברים ירדה משמעותית?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכרת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת הריון - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    28/10/2010

שלום
    לגבי תנועות העובר את צריכה לדווח לרופא נשים בהקדם ולבדוק זאת.
    לא סביר שנובע מן הדיאטה.
    ערכי הסוכר בבוקר אכן גבוליות.
    לדעתי ערכי סוכר בצום אינם קשורים לארוחת לילה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דנה
    29/10/2010

תודה על התשובה.
    האם ניתן להמשיך את הדיאטה כרגיל כאשר כל בוקר ערכי הסוכר נעים בין 93-94 או שזה עשוי לפגוע בעוברים ויש צורך בטיפול תרופתי? (מזכירה שהערכים כל היום מאוזנים מאוד ואינם מתקרבים לחריגה)

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    29/10/2010

שלום
    כדאי להתיעץ עם הרופא נשים אך לדעתי ערכים אלו סבירים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו