מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סוכרת הריוןמורן27/10/2010
שלום
בת 27, בעלת שחלות פוליציסטיות, הריון תאומים שבוע 28
לפני שבוע התגלתה סוכרת הריון. התחלתי דיאטה ומדידת סוכר במרפאה להריון בסיכון השבוע.
כל היום אני מצליחה להשאר מאוזנת, רק בבוקר , בדיקה בצום יוצאת גבולית וחורגת: 87, 87, 94
אני נמצאת בשמירה וקמה מאוחר והולכת לישון מאוחר, לכן אני אוכלת ארוחת ערב בסביבות 22:30 וכאשר מגיע זמן ארוחת לילה אני לא רעבה ולכן אוכלת רק מס שקדים והולכת לישון.
1) האם יכול להיות שהחריגה בבוקר נובעת מאכילה לא נכונה בלילה? מה מומלץ לאכל לפני השינה?
2) האם יכול להיות שמאז שהתחלתי את הדיאטה בשלושה ימים האחרונים, כמות התנועות של העוברים ירדה משמעותית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת הריון - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס28/10/2010שלום
לגבי תנועות העובר את צריכה לדווח לרופא נשים בהקדם ולבדוק זאת.
לא סביר שנובע מן הדיאטה.
ערכי הסוכר בבוקר אכן גבוליות.
לדעתי ערכי סוכר בצום אינם קשורים לארוחת לילה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דנה29/10/2010תודה על התשובה.
האם ניתן להמשיך את הדיאטה כרגיל כאשר כל בוקר ערכי הסוכר נעים בין 93-94 או שזה עשוי לפגוע בעוברים ויש צורך בטיפול תרופתי? (מזכירה שהערכים כל היום מאוזנים מאוד ואינם מתקרבים לחריגה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס29/10/2010שלום
כדאי להתיעץ עם הרופא נשים אך לדעתי ערכים אלו סבירים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)