סוכרת וסיבוכים

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סוכרת וסיבוכים
    אבי
    27/11/2007

שלום מאיזה סיבות ישנם סיבוכים כאשר חולים בסוכרת? חוסר טיפול? אי שמירה על הרגלי תזונה נכונים? האים הסיבוכים הם שחיכים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכרת וסיבוכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת וסיבוכים

פרופ' רפאל לובושיצקי
    28/11/2007

סוכרת היא מחלה כרונית. מעבר לבטוי ברמות סוכר בדם יש גם נזקים במערכוטת הגוף השונות כמו עיניים,כלחות, לב וכלי דם.
    פרופ לובושיצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה במעבדה אחרת

אלדד
    28/12/2007

פ.נ.
    אני מבוטח בקו"ח כללית וחי בדיור מוגן. לא ידוע לי על דרך בה יינתן לי להיבדק במעבדה אחרת, לצורך אימות תוצאות בדיקות ויטמין D שבוצעו עד כה, ובוודאי לא אם אבקש זאת על דעת עצמי (כלומר ללא הפניית רופא פרטי). מה ניתן לעשות, בנסיבות אלה? תודה. אלדד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה במעבדה אחרת - תזכורת

ליאור
    03/01/2008

פ.נ.
    אכיר לך תודה אם תענה לשאלתי מהחודש שעבר/שנה שעברה (מ-28.12.07, שעה 12.50) בנדון. אולי "נפלה בין הכיסאות".
    שנה טובה. אלדד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו