חלבונים בשתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום
 
  • חלבונים בשתן
    רעות
    23/11/2010

    שלום,
    אני בת 24 בריאה בד"כ. בחודשים האחרונים אני סובלת מכל מיני בעיות בשתן- תכיפות ודחיפות להשתין (יותר מפעם בשעתיים) וכמות השתן שיוצאת היא די רבה, לפעמים נדמה לי שהיא רבה יותר מכפי שאני שותה (אם זה בכלל אפשרי). יש לי קושי להתחיל להשתין, ומרגע שזה מתחיל הכל בסדר, אלא שאני מרגישה שאני לא מצליחה להתרוקן עד הסוף ואני צריכה להתאמץ וללחוץ כדי שייצא, והרבה פעמים הזרם מטפטף ולא "זורם". הרבה פעמים יש לי אי נוחות בבטן התחתונה.
    הדבר היחיד שנמצא לא תקין בבדיקות היה חלבונים בשתן. בבדיקת איסוף שתן ליממה נמצא 423 mg/24h חלבון (הטווח הנורמלי נע בין 28 ל-141) ובדגימת שתן נמצא 15 mg/dl חלבון (הטווח התקין בין 0 ל12).
    תפקודי כליות וכבד תקינים, רמת הסוכר תקינה, לחץ דם תקין. באולטרא סאונד נמצאו ציסטות בכבד ופרט לכך הכל תקין. בסי-טי נמצא נוזל חופשי באגן.
    יש לציין שכל העניין הזה הופיע אחרי תקופה של כחצי שנה בה סבלתי מסימפטומים רבים ולא ספציפיים של חולשה, עייפות, בעיות בעיכול, בעיניים, לחץ בחזה וירידה משמעותית במשקל. רוב הסימפטומים נעלמו אחרי טיפול אלטרנטיבי, אבל בכל מה שקשור לשתן- נשאר כמו קודם ואפילו החמיר.

    רציתי לקבל את חוות דעתכן, היות ונראה שהרופאה שמטפלת בי אובדת עצות...
    תודה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלבונים בשתן

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • חלבונים בשתן - תגובה

    ד''ר זהר לנדאו
    23/11/2010

    שלום רב,
    נראה לי כי הכתובת הנכונה להתייעץ הינה נפרולוג.
    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו