מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חלבונים בשתןרעות23/11/2010
שלום,
אני בת 24 בריאה בד"כ. בחודשים האחרונים אני סובלת מכל מיני בעיות בשתן- תכיפות ודחיפות להשתין (יותר מפעם בשעתיים) וכמות השתן שיוצאת היא די רבה, לפעמים נדמה לי שהיא רבה יותר מכפי שאני שותה (אם זה בכלל אפשרי). יש לי קושי להתחיל להשתין, ומרגע שזה מתחיל הכל בסדר, אלא שאני מרגישה שאני לא מצליחה להתרוקן עד הסוף ואני צריכה להתאמץ וללחוץ כדי שייצא, והרבה פעמים הזרם מטפטף ולא "זורם". הרבה פעמים יש לי אי נוחות בבטן התחתונה.
הדבר היחיד שנמצא לא תקין בבדיקות היה חלבונים בשתן. בבדיקת איסוף שתן ליממה נמצא 423 mg/24h חלבון (הטווח הנורמלי נע בין 28 ל-141) ובדגימת שתן נמצא 15 mg/dl חלבון (הטווח התקין בין 0 ל12).
תפקודי כליות וכבד תקינים, רמת הסוכר תקינה, לחץ דם תקין. באולטרא סאונד נמצאו ציסטות בכבד ופרט לכך הכל תקין. בסי-טי נמצא נוזל חופשי באגן.
יש לציין שכל העניין הזה הופיע אחרי תקופה של כחצי שנה בה סבלתי מסימפטומים רבים ולא ספציפיים של חולשה, עייפות, בעיות בעיכול, בעיניים, לחץ בחזה וירידה משמעותית במשקל. רוב הסימפטומים נעלמו אחרי טיפול אלטרנטיבי, אבל בכל מה שקשור לשתן- נשאר כמו קודם ואפילו החמיר.
רציתי לקבל את חוות דעתכן, היות ונראה שהרופאה שמטפלת בי אובדת עצות...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבונים בשתן - תגובה
ד''ר זהר לנדאו23/11/2010שלום רב,
נראה לי כי הכתובת הנכונה להתייעץ הינה נפרולוג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

