כרומוגרנין A מעט גבוה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• כרומוגרנין A מעט גבוה
    דניאל
    26/11/2010

שלום רב,

שלום רב, אני בן 21. כבר מעל שנתיים אני סובל מהתקפי הסמקה בבטן, צוואר או חזה....

לפני חצי שנה בדיקה לרמת כרומוגרנין A בדם במעבדה בהדסה עין כרם הייתה גבוהה מעט מהנורמה- 107 (נורמה עד 98) לאחר שלקחתי 3 ימים כדור אומפרדקס, בבדיקה שנייה במעבדה אחרת- בבילינסון- התוצאה הייתה 74, בפעם שלישית- 81 (אותה נורמה בבילינסון)..... בבדיקה האחרונה שנעשתה לפני שבוע שוב בהדסה עין כרם התוצאה היא 99.8 (ללא נטילת PPI לפני הבדיקה)....

האם תוצאה גבולית זו ברמת CgA בנוכחות תלונות של התקפי הסמקה בעיקר במצבי התרגשות משקפת קיום של גידול נוירואנדוקריני בגופי??? כיצד עליי להשלים בבירור???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כרומוגרנין A מעט גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרומוגרנין A מעט גבוה - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    26/11/2010

שלום,
    אני מתארת לעצמי שאתה במעקב של אנדוקרינולוג אשר מבצע הבירור ועוקב אחר העליה המינימלית של כרומוגרנין. הבירור לחיפוש גידול נאורואנדוקריני קשה לעיתים גם כאשר ברור שהוא קיים והשאלה מה החשד הקליני והאם קיימת בדיקה נוספת אשר אינה תקינה פרט לכרומוגרנין A.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו