מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריוןסיגל03/12/2007
שלום רב,
סובלת מתת פעילות ומטופלת באלטרוקסין
מכיוון שמתכננת הריון העלתי מינון מ 50 ל 75 מ"ג ליום
התוצאה היתה ש TSH ירד ( מ 2 ל 1.28) אך גם ה F4 ירד ( מ 14.7 ל 13.7 ).
מדוע ה F4 ירד (כשהגדלתי מינון) במקום לעלות?
חשוב לי שה F4 יהיה בטווח העליון של הנורמה אך אני לא מצליחה להגיע לשם .
תודה על תשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' רפאל לובושיצקי03/12/2007רמת FT4 יורדת בשליש הראשון של הריון.
בעיקרון המנון לטפול בתת תריסיות הוא בסביבות 0.100 מיקרוגרם ליום.
האם את מטפלת בעצמך?
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרות..
סיגל04/12/2007שלום רב,
אני לא בהריון , אך מכיוון שאני מתכננת להכנס להריון העלתי מינון מ 50 ל- 75 מיקרוגרם ביום.
לא ברור לי מדוע לאחר שהעלתי מינון ירד ה F4 מ 14.7 ל 13.7 במקום לעלות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרות..
פרופ' רפאל לובושיצקי04/12/2007מתי את לוקחת את הכדורים? בערב? בבקר? יש חשיבות ללקיחת הכדורים בבקר בצום שכן אז הספיגה טובה יותר. בכל מקרה, רמת FT4 מלמדת שהמנון קטן וכדאי לעלות ל0.100 מג ליום.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרות..
פרופ' רפאל לובושיצקי04/12/2007מתי את לוקחת את הכדורים? בערב? בבקר? יש חשיבות ללקיחת הכדורים בבקר בצום שכן אז הספיגה טובה יותר. בכל מקרה, רמת FT4 מלמדת שהמנון קטן וכדאי לעלות ל0.100 מג ליום.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סיגל04/12/2007אני לוקחת את הכדורים על הבוקר,בצום. כך שעדיין לא ברור לי למה ה F4 ירד עם הגדלת המינון . האם יש חשש שאעלה מינון ל 100 ליום ואגיע לפעילות יתר?
TSH -1.28
שוקלת 63
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
פרופ' רפאל לובושיצקי05/12/2007אין חשש כזה.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)