מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 6 שבועות אחרי לידהאמא של רועי11/12/2010
בהריון אובחנה אצלי סכרת הריון, בקרוב עושה העמסת סוכר 75 בתקווה שלא נותר אצלי זכר לנושא.
בלי קשר יש לי תת פעילות של בלוטת התריס, לפני ההריון נטלתי 50 מ"ג אלטרוקסין ביום, בזמן ההריון זה עלה ל75 (יום אחד 100 ויום אחד 50).
אני מאווווווד אוהבת סושי ולא אכלתי כל ההריון, אחרי הלידה נוצר לי חשק עז ומאז אני אוכלת כמעט כל יום כמויות יפות.
חברה שלי אומרת שהאצה מכילה יוד ויכולה לסתור את האלטרוקסין, מה שיכול להסביר למה אני אוכלת כמעט רק סושי ולא יורדת גרם מעבר לבייבי וויאט...
האם להפסיק עם הסושי? ממש קשה לי, כל יום יש לי רק חשק לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 6 שבועות אחרי לידה - תגובה
ד''ר זהר לנדאו12/12/2010שלום רב,
באצות ים יש כמות גדולה יחסית של יוד. אכילה של יוד בכמות גדולה באופן חריג עלולה לגרום לתת פעילות של בלוטת התריס. אך, ברב המקרים מדובר בבעיה שכיחה של בלוטת התריס עצמה. היוד אינו סותר את האלטרוקסין.
את צריכה לעקוב אחר תפקודי התריס שלך ולפי התשובה להתאים המינון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)