מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון ופעילות בלוטת התריסילנה25/12/2010
שלום רב!
אני בהריון בשבוע 29 , בחודש 07/2010 ביצעתי בדיקת דם והתקבלה תוצאה TSH
4.73 ו- T4 FREE 11.6 . הרופא שלי אמר שאין צורך בטיפול. הופנתי לבדיקה חוזרת רק לפני שבועיים והתברר ש TSH קפץ ל- 7.64 , T-4 השתנה ל-12 , מעכשיו אני נוטלת 50 מ"ג אלטרוקסין ביום. השאלה שלי כזו : מעולם לא היו לי בעיות עם בלוטת התריס ולא ידעתי שבמקרה של תת פעילות עלולה להיות השפעה שלילית על ההתפתחות השכלית של העובר, (זה מה שהבהיר לי הרופא עכשיו)האם לאור הנתונים שציינתי יתכן ויש סיכוי שנגרם נזק לעובר ,במידה ובחודשים בהם לא נבדקתי כבר הייתה לי בעיה עם בלוטת התריס ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ופעילות בלוטת התריס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס25/12/2010שלום,
הטרימטר הראשון הוא החשוב ביותר ואז היו לך תפקודי בלוטת תריס טובים יותר.
קיימת עליה בTSH במשך ההריון לנשים עם נטיה לכך. לפי רמות הTSH והטיפול שניתן לא נגרם נזק לעובר. חשוב להביא את הTSH לרמה של פחות מ-3
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ותפקוד בלוטת התריס
ילנה28/12/2010שלום!
רב תודות על תשובתך.
היא בהחלט מרגיעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)