מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאה גבוהה של בלוטת התריסטלטול29/12/2010
היי,
מזה מס' שנים אני סובלת מחוסר איזון בבלוטת התריס. לפעמים היא מתאזנת ולפעמים שוב קופצת, כלומר תת פעילות.
הכי גבוה שהיה לי היה בסביבות 7 כשהטווח הוא בין 0.35 ל- 4.94. לעולם לא טיפלתי בבלוטה עם כדורים, כי לא רציתי.
אני עכשיו 5 חודשים אחרי לידה ראשונה. עשיתי בדיקות שבוע לאחר קבלת המחזור הראשון מאז הלידה. אני לא מניקה. אף פעם לא היה מסודר לי המחזור, אלא אם כן הייתי לוקחת גלולות. אגב, גם בהריון הTSH עמד על 6.5.
תוצאות הבדיקה הגיעו היום ודיי הבהילו אותי.
יצא-
TSH- 12.66
FREE T4-12.69 זה יצא בתוך הטווח שהוא בין 9 ל-19.
מה זה אומר??? האם התוצאה של הTSH גבוהה כ"כ בגלל שאני אחרי לידה? אף פעם זה לא היה לי גבוה כ"כ. האם יש דרך טיפול ללא כדורים? אני ממש לא בעד.
והאם כדאי לעשות בדיקה נוספת בעוד מס' חודשים כדי לבדוק אם תוצאה זו לא נבעה בגלל שאני אחרי לידה?
אודה לכל תשובה.
המשך שבוע טוב:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח מאוד לתגובה...חשוב לי מאוד..
טלטול30/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה גבוהה של בלוטת התריס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס31/12/2010שלום
יש לך בעיה קלה בבלוטת תריס, סביר להניח שHASHIMOTO
בהריון רצוי שבטרימסטר הראשון הTSH יהיה פחות מ2.5 ובשני הטרימסטרים האחרים מתחת ל-3.
לאחר הלידה לעיתים קיימת "דלקת" בבלוטה אשר יכולה לגרום לHYPER ולHYPO (תת פעילות)
ניתן לעקוב אחר תפקודי בלוטת תריס שלך ובמידה וקיימת החמרה אז מומלץ לטפל בעיקר אם את מתכננת הריון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)