מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה ללא פתרוןeti08/12/2007
שלום רב אני בת 36 מזה חודשיים אני מתלוננת על כאבים בחזה ועייפות בכל מאמץ ודופק לב גבוהה נשלחתי לעשות בדיקת מאמץ שבמהלכה ירד לי לחץ הדם מ120/80 ל80/50 אושפזתי בטיפול נמרץ לב למשך עשרה ימים עשו לי את כל הבדיקות האפשריות ללב כולל סיטי לב מיכוון שאני ידוע עם תסמונת קרטגנר סיטוס אונברסוס חשבו שיש היצרות עורקים בלב כאמור מבחינה לבבית הכל תקין ושוחררתי הביתה למרות כל התסמינים אני מתעייפת בהליכה אפילו קצרה והדופק עולה טופלתי במחלקה בדראלין יש לציין שעם כדור זה הייתה לי הטבה ופחות התעייפתי והתנשמתי שלחו אותי להמשך מעקב אנדוקרינולוגי האם מסיפורי תוכל להתרשם שאכן הבעיה קשורה לאנדו? ואם אין בעיה לבבית למה יש שיפור עם דרלין? בזמן האישפוז הייתי מחוברת למכשיר לדופק וכל תזוזה קטנה שהייתי עושה אפילו בשכיבה הדופק היה עולה מעל ל90 ומגיע עד ל120 מה עליי לעשות? אני מודאגת ששוחררתי ללא אבחנה
בתודה מראש eti* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה ללא פתרון
פרופ' רפאל לובושיצקי09/12/2007לא נראה לי שיש כאן בעיה אנדוקרינית. לא הבנתי מפנייתך האם יש לך ירידות לחץ דם בשנויי תנוחה של הגוף משכיבה לעמידה. באם כן, יש לעשות מבחן ACTH כדי לשלול מחלת אדיסון.
בברכה,
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)