בעיה ללא פתרון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בעיה ללא פתרון
    eti
    08/12/2007

שלום רב אני בת 36 מזה חודשיים אני מתלוננת על כאבים בחזה ועייפות בכל מאמץ ודופק לב גבוהה נשלחתי לעשות בדיקת מאמץ שבמהלכה ירד לי לחץ הדם מ120/80 ל80/50 אושפזתי בטיפול נמרץ לב למשך עשרה ימים עשו לי את כל הבדיקות האפשריות ללב כולל סיטי לב מיכוון שאני ידוע עם תסמונת קרטגנר סיטוס אונברסוס חשבו שיש היצרות עורקים בלב כאמור מבחינה לבבית הכל תקין ושוחררתי הביתה למרות כל התסמינים אני מתעייפת בהליכה אפילו קצרה והדופק עולה טופלתי במחלקה בדראלין יש לציין שעם כדור זה הייתה לי הטבה ופחות התעייפתי והתנשמתי שלחו אותי להמשך מעקב אנדוקרינולוגי האם מסיפורי תוכל להתרשם שאכן הבעיה קשורה לאנדו? ואם אין בעיה לבבית למה יש שיפור עם דרלין? בזמן האישפוז הייתי מחוברת למכשיר לדופק וכל תזוזה קטנה שהייתי עושה אפילו בשכיבה הדופק היה עולה מעל ל90 ומגיע עד ל120 מה עליי לעשות? אני מודאגת ששוחררתי ללא אבחנה
    בתודה מראש eti

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ללא פתרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ללא פתרון

פרופ' רפאל לובושיצקי
    09/12/2007

לא נראה לי שיש כאן בעיה אנדוקרינית. לא הבנתי מפנייתך האם יש לך ירידות לחץ דם בשנויי תנוחה של הגוף משכיבה לעמידה. באם כן, יש לעשות מבחן ACTH כדי לשלול מחלת אדיסון.
    בברכה,
    פרופ לובושיצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו