עזרה בבקשה!

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה!
    חסויה
    13/01/2011

שלום רב!

בתוצאות בדיקות דם ה-T3 אינו מתפקד כראוי ויתר הערכים של בלוטת התריס תקינים אך גבוליים.
    אני מאוד רוצה לרדת במשקל ואני לא מצליחה ,הרופא משפחה אינו ממליץ לי אלטרוקסין והוא טוען שזה עלול לפגוע בבלוטה יותר מאשר לעזור כיוון שהגוף יתמכר אליה בנוסף לכך שהבדיקות לא מראות צורך .
    אני בירור יודעת שחילוף החומרים שלי הואט , אני לא מצליחה לרדת במשקל למרות שאני אוכלת מעט לגובה ולמשקל שלי ממש מעט אם להמחיש אני אוכלת תפריט דיאטה של מישהי שהיא 1.60 ואני 1.76 -ועדין לא יורדת ! !
    אני נורא מתוסכלת ומיואשת ,אני שונאת את עצמי !
    השאלה שלי האם ניתן לקחת את התרופה שנקראת armor thyroid (היא טבעית ויש בה שילוב של הורמוני T3 , T4 המופקים מבלוטת תריס של חזיר).
    האם גם אליה הגוף מתמכר (הבנתי שניתן לנסות אותה ולהפסיק לאחר תקופה)?
    והאם היא בכלל מומלצת לשימוש??

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה! - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    13/01/2011

שלום,
    במידה ותפקודי בלוטת תריס תקינים לא מומלץ או מקובל לתת טיפול בT4 וT3 בין אם מדובר במוצר פרמקולוגי או טבעי.
    להגברת המטבוליזם ניתן לעשות פעילות גופנית אשר מעלה צריכת אנרגיה גם לאחר הפעילות הגופנית באמצעות בניית שריר.
    ממליצה על יעוץ טוב עם דיאטנית מאחר ולעיתים קיימות טעויות בדיאטה המקשות של ירידה במשקל .
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו