מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקת בלוטת התריס -MNGיעל15/01/2011
עשיתי בדיקה US בבלוטת התריס עקב גוש רגיש שהיה לי בקדמת הגרון...
אני רוצה לציין שהגוש נעלם אך בכל זאת הרופאה המליצה לי לעשות את הבדיקה.
התוצאות שיצאו זה רושם של MNG ויש המלצה לבצע דיקור מחט של האונה השמאלית והפנתה אותי לאנדוקרינולוג וציינה שהTSH בנורמה אך נמוך יותר מבדיקה קודמת שעשיתי קודם לכן...
עכשיו השאלה שלי היא כזאת
מה זה MNG??
מה זה TSH??
והכי חשוב מה זאת אומרת דיקור מחט של האונה השמאלית?? שזה החלק שהכי מלחיץ אותי...
והאם באופן כללי יש לי סיבה לדאגה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מצרפת צילום מסך של התוצאות המלא
יעל15/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת בלוטת התריס -MNG - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס16/01/2011שלום,
גויטר מולטינודולרי הנו מבנה של בלוטת תריס בהן קיימות "קשריות". קשרית הנו איזור מוגדר בבלוטת תריס אשר אינו זהה לרקמת הבלוטה ויכול להיות ממצא שפיר, דלקתי או ממאיר. השכיחות של ממאירות הנה נמוכה (פחות מ-5%) אך הדרך היחידה לאבחן זאת וע"י ניקור מחטי.
רמת TSH מתייחסת לתפקוד הבלוטה. TSH נמוך מצביע על נטיה לפעילות יתר וTSH גבוה על תת פעילות.
יותר פרטים תוכלי לקבל מן האנדוקרינולוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)