מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טסט ACTHמיכל10/12/2007
שלום רב,
אני בת 27 בעלת שחלות פוליצסטיות,מעוניינת להיכנס להריון ולכן נשלחתי למבחן ACTH.
קיבלתי תשובות(אני לא יודעת אם הן חלקיות),אך אודה לך אם תוכל/י להרגיעי ולומר לי אם התשובות אכן תקינות.
הידפרוג 0: 3.4
הידפרוג 30 : 7.4
הידפרוג 60: 8.4
קורטיזול 0: 471
קורטיזול 30: 731
קורטיזול 60: 755
אודה לך על העזרה .
חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסט ACTH
פרופ' רפאל לובושיצקי12/12/2007תשובות המעבדה מתאימות לאבחנה. אינן מעידות על חומרה בולטת של הבעיה. לכן אני חושב שתוכלי להיות רגועה מהתוצאות.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
מיכל15/12/2007ראשית תודה על התגובה,אך לא הבנתי.אז לא עברתי את המבחן? יש לי בעיה בבלוטת יותרת הכליה?
אלו התשובות הסופיות?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
פרופ' רפאל לובושיצקי16/12/2007אין כאן ענין של לעבור את המבחן או לא. הבדיוקת הן תמונת ראי של המתרחש בגוף ועל פיהן עושים את האבחנה.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל16/12/2007ראשית,רציתי לדעת אם התשובות הן אכן סופיות.
שנית אני שואלת לגבי הטסט ן על מנת לראות אם אוכל להתחיל בטיפול פוריות ,אחרת הבנתי שיש כדורים אשר מטפלים בבעיית יותרת הכליה ואזי הטיפול מתעכב. אז יש לי בעיה ביותרת הכליה? והתשובות סופיות או שיש עוד תשובות בדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' רפאל לובושיצקי16/12/2007נראה לי כי הבדיקות מהטסט הן משניות לבעיה הראשונית שיש לך כשחלות פןליציסטיות.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל18/12/2007אני מודעת לבעית השחלות הפולציסטיות,לכן שלחו אותי לבדיקת ACTH.
אתה יכול להנחות אותי איפה בעלי יכול לעשות בדיקת זרע (זה להמשך סדרת הבדיקות).
אני אוכל ללדת למרות בעיית השחלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' רפאל לובושיצקי18/12/2007צבחן ACTH עם תוצאות כפי שיש לך הוא משני לבעית השחלות הפוליציסטיות ותוצאה שלו. לא תהיה בעיה בלידה. לגבי בדיקות זרע, יש מעבדות בבתי חולים ויש להפנות את בעלך למעבדה כזו במקום מגוריכם.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקת זרע
מיכל31/12/2007שלום דוקטור אודה לך אם תוכל לפענח לי את תוצאות ביקת הזרע:
volum: 3
התנזלות:40
PH: 8.0
ריכוז זרעונים: 75.106
אחוז זרעונים בתנועה:92
% 75 (type of motility: A(rapid
12% ( B (slow
C (non-prog ) 5%
% D(immotile) 8
Total motile 69.106
Morphology: Kruger 12%
Abnormalities :88 Head:57 Tail;30 Midpiece:1
האם הכל תקין???
תודה מראש,
מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקת זרע
פרופ' רפאל לובושיצקי01/01/2008בגדול נראה תקין. יחד עם זאת לא ציינת האם וכמה צורות פתולוגיות נראו.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בדיקת זרע
מיכל01/01/2008איפה אני רואה את זה? איך זה רשום?
כל מה שהיה רשום בבדיקה העתקתי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בדיקת זרע
פרופ' רפאל לובושיצקי01/01/2008בדוח של המעבדה יש לציין גם האם נראו צורות פתולוגיות או לא. אם לא צוין בדןח יש לפנות למעבדה המבצעת ולברר.
מיכל01/01/2008איך זה אמור להיות רשום? אולי-ABNORMALITIES?
אם כן זה רשום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' רפאל לובושיצקי02/01/2008יתכן שזה רשום תחת ABNORMAL FORMS
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)