סכרת 147

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סכרת 147
    אריק כהן
    22/01/2011

אני מושתל כיליה זה 4 שנים . לוקח כדורים ללחץ דם .לאחרונה היו לי בעיות בבלוטת הטריס . ומטופל בבית חולים באנדוקרינולוגיה עקב בעיות בבלוטת הטריס .קיבלתי תרופות עקב חוסר בי 12 ובויטמין D ונישלחתי לערוך בדיקות נוספות .הולטר לחץ דם .המסעת סוכר תוצאה 8.8 אקו לב. צפיפות העצם. ולעשות בדיקות דם כלליות. בדיקת דם האחרונה היתגלה סוכר 147 .ועם הבדיקות ניגשתי מיד לרופאת מישפחה .שאמרה לי שאני מתחיל בסכרת ולכן עד לביקור הבא שלך אצל רופאת האנדוקרינולוגיה אני יתחיל לתת לך . כדורים למניעה . והיא נתנה לי להתחיל עם כדור לסוכר חצי מיליגרם בשם .נובונורם .בתחילה ל4 ימים לקחת חצי כדור 3 פעמייום..ולאחר 4 ימים לקחת כדור שלם .וכן קיבלתי לבלוטה " אלטרוקסין " חצי כדור ביום. באיזה רמה אתם מגדירים את הסכרת שלי [147] והאם יש באפשרותי להעלימה לגמרי . לציין שלקחתי מאוד קשה וניכנסתי לדיכאון עקב זה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת 147

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכרת 147 - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    23/01/2011

שלום
    תתכן הופעת סוכרת במיוחד אצל מושתלי כליה עקב טיפול בסטרואידים.
    במידה וקיים עודף משקל: דיאטה וירידה במשקל יכולה לעזור.
    בכל מקרה טיפול תרופתי לסוכרת מאד מגוון היום וניתן לתפור טיפול בהתאם למצב החולה.
    ממליצה שתשוחח על כך עם האנדוקרינולוג.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו