מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סכרת 147אריק כהן22/01/2011
אני מושתל כיליה זה 4 שנים . לוקח כדורים ללחץ דם .לאחרונה היו לי בעיות בבלוטת הטריס . ומטופל בבית חולים באנדוקרינולוגיה עקב בעיות בבלוטת הטריס .קיבלתי תרופות עקב חוסר בי 12 ובויטמין D ונישלחתי לערוך בדיקות נוספות .הולטר לחץ דם .המסעת סוכר תוצאה 8.8 אקו לב. צפיפות העצם. ולעשות בדיקות דם כלליות. בדיקת דם האחרונה היתגלה סוכר 147 .ועם הבדיקות ניגשתי מיד לרופאת מישפחה .שאמרה לי שאני מתחיל בסכרת ולכן עד לביקור הבא שלך אצל רופאת האנדוקרינולוגיה אני יתחיל לתת לך . כדורים למניעה . והיא נתנה לי להתחיל עם כדור לסוכר חצי מיליגרם בשם .נובונורם .בתחילה ל4 ימים לקחת חצי כדור 3 פעמייום..ולאחר 4 ימים לקחת כדור שלם .וכן קיבלתי לבלוטה " אלטרוקסין " חצי כדור ביום. באיזה רמה אתם מגדירים את הסכרת שלי [147] והאם יש באפשרותי להעלימה לגמרי . לציין שלקחתי מאוד קשה וניכנסתי לדיכאון עקב זה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת 147 - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס23/01/2011שלום
תתכן הופעת סוכרת במיוחד אצל מושתלי כליה עקב טיפול בסטרואידים.
במידה וקיים עודף משקל: דיאטה וירידה במשקל יכולה לעזור.
בכל מקרה טיפול תרופתי לסוכרת מאד מגוון היום וניתן לתפור טיפול בהתאם למצב החולה.
ממליצה שתשוחח על כך עם האנדוקרינולוג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)