מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשה לעזרה והתייעצות לטיפול בסוכרתללא25/01/2011
שלום
אני מקווה שדרך התגובה הזו אני יוכל לקבל איזו שהיא הפניה או דרך טיפול לאדם שאני פונה לפורום זה לטיפול במצבו . טוב אז מדובר באדם בן 74 שמחלות הרקע שלו הן
סוכרת ויתר לחץ דם , לפני כחצי שנה בעקבות אירוע של היפוגליקמיה הדרדר מצבו בצורה דרמטית כאשר לפני אותו מצב היה מתפקד ופעיל לחלוטין בכל המובנים . בנאדם זה כתוצאה מאותו אירוע פיתח רעידות בידיים שנקבע על סמך תסמינים אלה כי הוא חולה במחלת הפרקינסון הוא בנוסף סובל מבעיות במערכת השתן ומקבל כמות לא קטנה של כדורים שאולי מעכבים את המחלה אך גורמים לו לעייפות וסחרחורות חוסר יכולת לתקשר עם הסביבה בצורה רציפה ורלוונטית לשיחה וגם תחושה של חוסר איזון מדי פעם , גם השליטה שלו בשרירים הדרדרה ופעולות מהסוג של החזקת כוס והרמת צלחת נהפכו לקשות מדי עבורו עקב אותה התפתחות של המחלה , אז השאלה שלי איך ניתן לעזור לאדם זה ואיזה רופא צריך לטפל במקרה והייתי מקווה שלפחות אם תוכלו כרופאות תעיינו ברשמת התרופות כי באמת הוא אדם נפלא ואנחנו מנסים לעשות הכול כדי להחזיק אותו על הרגליים אז תודה
ואנא ענו בדחיפות, בבקשה
רשימת התרופות:
1.) פנדיל,קדקס לחץ-דם
2.) סיפרול ואזליקט לפרקינסון
3.) אינסולין מסוג לנטוס למחלת הסוכרת
אנא ענו מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה לעזרה והתייעצות לטיפול בסוכרת - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס25/01/2011שלום,
אירוע של היפוגליקמיה לא גורם לPARKINSON"S
הוא זקוק לדעתי לנאורולוג, אורולוג וכמובן אנדוקרינולוג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)