מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תת פעילות בלוטת התריסענבל27/01/2011
שלום!
קיבלתי לפני 3 שבועות תוצאות בדיקת דם וגיליתי שיש לי תת פעילות בלוטת התריס:
TSH 6.15H
T4-FREE 14.7
רופאת המשפחה נתנה לי מרשם לאלטרוקסין 50 מק"ג, אחד ביום ובדיקת דם עוד חודשיים לבדיקה.
אני בת 28, צימחונית (לא אוכלת גם דגים) ויש לי חלק מתופעות הלוואי כמו: שיער שביר ונשיר, ציפורניים שבירות, משקל יתר למרות שאני לא אוכלת הרבה (1.54/ 66 ק"ג), אין לי חשק מיני, אנמית, חם לי הרבה פעמים כשלאחרים קר, קצת אדישה, טמפ' גוף 36 בממוצע, ויש לי בעיות זיכרון וריכוז שאני מרגישה שהחמירו השנה בלמידה למבחנים (אני סטודנטית וכרגע בתקופת מבחנים) בהשוואה ללפני שנתיים.
אני לא מרגישה שום הבדל בהקלה בסימפטומים ואני מאוד מתוסכלת מחלק מהסיפטומים האלה שפוגעים בזוגיות ובלימודים.
האם המינון שקיבלתי תקין? תוך כמה זמן אני אמורה לראות שיפור? במידה ואגיע לאיזון, האם אצטרך לקחת תרופות כל חיי כדי לשמור על האיזון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות בלוטת התריס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס28/01/2011שלום,
בבדיקות הדם שלך קיימת תת פעילות קלה של בלוטת תריס. יתכן שיפור בחלק מן הסימפטומים שאת מתלוננת אך יתכן גם שלא הכל קשור למחלת בלוטת תריס
המינון שניתן מתאים למחלה קלה ולפי הצורך לאחר בדיקה חוזרת של TSH מעלים או מורידים מינון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענבל28/01/2011תודה על התשובה המהירה אבל לא אמרת אחרי כמה זמן אני אמורה להרגיש שיפור, כי עבר כמעט חודש ואיני מרגישה שיפור.
בנוסף, ממה עלולים להיות הסימפטומים אם לא מזה ואיך ומה אפשר לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס28/01/2011שלום,
שיפור יכול להקחת עד חודשיים.
צריך לבדוק שרמת TSH תקינה ולגבי שאר הסימפטומים צריך להתעייץ עם רופא השמפחה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)