פלומה בפנים

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• פלומה בפנים
    t33
    03/02/2011

אחרונה שמתי לב שצמחה לי פלומה על הפנים והפלומה הקיימות התארכה.
    אני בת 33 לוקחת גלולות כבר הרבה שנים (יסמין)
    עשיתי בדיקות דם - יצאו תקינות.
    רופא נשים אמר שאם זה מפריע לי אז אפשר לשנות גלולות ל אסטל . יש לי תור לאנדוקרינולוג ביום ראשון ואני רוצה לדעת איזה עוד בדיקות מלבד בדיקות דם רגילות אפשר לעשות ע"מ לנסות להבין מה הסיבה שבאופן פתאומי צומחות לי שיערות על הפנים. כרגע מבחינה אסטטית זה לא נורא איך אני שמה לב מיום ליום שיש החמרה אני חוששת שהרופאה "תצחק עלי" שאין לי כלום אבל אני שמה לב להחמרה ורוצה להגיע מוכנה ולבקש בדיקות מתאימות - איזה בדיקות עלי לבקש?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלומה בפנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת

t33
    03/02/2011

האם ספורט אצל נשים יכול לגרום לטוסטסרון גבוהה? בעצם השאלה היא האם יכול להיות ששיעור יתר בפנים אצל נשים יכול להיגרם כתוצאה מספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלומה בפנים - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    04/02/2011

שלום,
    YASSMIN הנה גלולה אשר מפחיתה שיעור. הבדיקות אשר מתבצעות לבירור שיעור יתר הן בדיקות דם להורמונים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו