מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חילוף חומרים איטיחסויה12/02/2011
היי.
אני בת 18 ויש לי חילוף חומרים איטי מאוד עקב דיאטות יו יו .
ה-T3 מתחת לנורמה והשאר גבוליים ,כיום אני אוכלת 1500 קלוריות (חשוב לציין אני כל יום אוכלת 1500 לא חורגת בשום אופן ) והגובה שלי 1.76 משקל 65 ,התפריט הזה לא מעלה אותי ולא מוריד אך אני רעבה במשך היום, ורציתי לשאול איך אני יכולה להעלות את החילוף חומרים שלי ולרדת במשקל?
הרופא לא ממליץ אלטרוקסין , האם יש פתרון אחר? תרופה אחרת ? משהו טבעי אולי?
בבקשה זה מאוד חשוב לי ,אני עם התפריט הזה המון זמן והייתי רוצה לעלות את החילוף חומרים וגם להוריד קצת במשקל . האם משהו טבעי יכול לעזור, מהו? האם ישנה תרופה שיכולה לסייע חוץ מאלטרוקסין ?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חילוף חומרים איטי - תגובה
ד''ר זהר לנדאו12/02/2011שלום רב,
לא ידוע לנו על תרופה שמגבירה את חילוף החומרים.
שימוש באלטרוקסין יכול להזיק לבריאותך ולכן אינו בשימוש במצב זה.
לפי הנתונים שאת מוסרת את במשקל תקין לגמרי ואפילו רזה.
אני מציעה להתייעץ עם דיאטנית לגבי תפריט שיעזור לך לא להיות רעבה במשך כל היום - זה בודאי לא דבר רצוי (כמו למשל לאכול יותר מזון עשיר בחלבון).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)