אקנה והתבגרות מינית מאוחרת

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אקנה והתבגרות מינית מאוחרת
    רונן
    19/02/2011

שלום רב,

אני בן 22. מזה זמן ממושך (מעל 5 שנים) אני סובל מפצעי בגרות בפנים ובגב.

בנוסף לכך, יש לי עיכוב בהתבגרות המינית (קולי עדיין דק יחסית ומיעוט שיער על גופי)....ניסיתי הרבה תכשירים לטיפול באקנה, אך ללא הועיל.

בנוסף עברתי לא מזמן בירור אנדוקריני מעבדתי לרמות טסטוסטרון טוטאל, פרולקטין, DHEAS, אנדרוסטנדיון, קורטיזול, ACTH, TSH וכו'- כל הבדיקות יצאו תקינות.

מה משמעות הדבר והאם וכיצד עליי להמשיך בבירור??? תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה והתבגרות מינית מאוחרת - תגובה

ד''ר זהר לנדאו
    20/02/2011

שלום רב,
    את דרגת ההתבגרות המינית קובעים לפי הבדיקה הגופנית בעיקר, ונעזרים בבדיקות מעבדה. בגיל 22 שנים כמעט 100% מהאנשים סיימו כבר את ההתבגרות המינית.
    יש גברים אשר קולם אינו עבה והדבר אינו קשור כלל לדרגת ההתבגרות שלהם. הדבר נכון גם לגבי שיעור על פני הגוף.
    חשוב לבדוק אם יש בעיה בהתבגרות המינית או שמדובר במאפיינים הקיימים אצל גברים רבים (קול לא עמוק ועבה ומיעוט שיעור).
    אם קיימת בעיה יש לטפל בה ואם מדובר בתכונה הרי אפשר לשקול טיפול שיעזור לך, כמו טיפול טוב בפצעי הבגרות.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו