מתח נפשי לפני בדיקה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מתח נפשי לפני בדיקה
    איציק
    07/03/2011

האם מתח נפשי לפני בדיקה בצום, משפיע על תוצאות הבדיקה? מה שמוזר הגברתי פעילות גופנית, נמנע מאכילת מוצרים המכילים סוכר, אוכל פרי אחד עד שניים ביום, ירדתי במשקל, וערכי הסוכר במגמת עליה.ערכי הסוכר בצום, בדרך כלל היו סביב 105, בבדיקה האחרונה 126.האם אני כבר סוכרתי?אני מבקש את עזרתכם, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתח נפשי לפני בדיקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתח נפשי לפני בדיקה - תגובה

ד''ר זהר לנדאו
    07/03/2011

שלום רב,
    ערכי סוכר מעל 125 בצום נחשבים לערכים המתאימים לסוכרת, אך יש צורך בשתי בדיקות לפחות ממעבדה (בדיקת דם מהוריד) לצורך אבחנה.
    לעיתים יש התקדמות לכייון סוכרת גם בשינוי אורח החיים, אך נראה כי אתה עושה טוב בדברים שציינת.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם לאחר פעילות גופנית

אלמקייס אילן
    21/05/2012

שמי אילן ואני בן 41 , בעבר הייתי נחשב סוכרתי [125-140] כתוצאה מהשנת יתר , מזה כשנתיים חזרתי לעסוק בריצת בוקר[כבעבר] ואני מבצע כ10 ק"מ מידי בוקר עם קבוצת חברים שש פעמים בשבוע ,מאז החזרה לכושר כל ערכי הבדיקות השתנו פלאים כולל הסוכרת ,[רמת הסוכר בדם נשמרת על 90-95 , שאלתי היא, האם ריצת בוקר מסוג זה משפיעה על תוצאות בדיקות דם בהנחה שאני מבצע אותן בשעה שמונה בבוקר וסיימתי פעילות בשש וחצי בבוקר , ? אשמח מאוד לתשובה בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם לאחר פעילות גופנית - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    22/05/2012

שלום
    התגובה של הסוכר לעיתים אינדיוידואלית כאשר לרוב תהיה ירידה בסוכר לאחר פעילות גופנית אך במידה והמאמץ גדול מאד תיתכן עליה בסוכר.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו