מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נפילות סוכרברק13/03/2011
בני בן ה19 סובל בחודשיים האחרונים מנפילות סוכר (מגיע במדיד הביתי ל42).מיד כשהוא נכנס למצב ירידה אני מעלה לו את הסוכר עם מתוקים ואז הוא מגיע לממוצע של 70.
רציתי לשאול מה זה יכול להיות? הוא היה מאושפז ל3 ימי צום ובהם מדדו לו סוכר כל שעה והערכים שחקו בין ה66 ל40 במכשיר הביתי אך עד שנילקח דם מהוריד הסוכר עלה ל70.
נאמר לנו בבית החולים כי זה יכול לקרות לילד בגילו והתשובה הזו לא אהובה עלי.
הילד ילד חזק מאד גדול פיזית ובריא בדרך כלל והוא מתלונן כל הזמן שהוא מרגיש לא טוב מתכסה זעה ורועד מה אני יכולה לעשות כדי לבדוק לעומק מה קורה איתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילות סוכר - תגובה
ד''ר זהר לנדאו13/03/2011שלום רב,
אני מבינה שבנך בריא ואינו לוקח תרופות הגורמות לירידה ברמת הסוכר.
במידה והבנתי נכון, הרי הבירור הוא לראות אם רמת האינסולין בדם מתאימה לרמת הגלוקוז הנמוכה (כלומר בזמן היפוגליקמיה רמת האינסולין צריכה להיות נמוכה מאד ואף לא מדידה). בנוסף יש לבדוק הורמונים אחרים (למשל קורטיזול).
אני מציעה לדבר עם אנדוקרינולוג לראות אם הברור כולו נעשה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)