שאלה לגבי סוכרת

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי סוכרת
    אור
    18/03/2011

אני בן 18 וחצי,ואני חייב לציין שאני אוכל שוקולד,ודברים מתוקים באופן דרסטי,אני לא סובל מהשמנת יתר,אלא להפך ובשוקולדים הצלחתי להעלות את משקלי.
    הגעתי למצב שאכלתי כ300-500 גרם שוקולד מידי שבוע,ובדיקות דם רמת הגלוקוז החלה לעלות.
    בבדיקות שביצעתי בספטמבר רמת הגלוקוז הייתה 91,ואילו חודשיים לאחר מכן עמדה על 98,לא ערכתי שוב בדיקות דם מאז(לבדיקת גלוקוז).
    לאחרונה התחלתי להרגיש רעב מוגבר,עיקצוצים קלים בפות הרגליים,ובזמן הליכה אני מרגיש שהרגל נרדמת לי.
    העור בכף היד התחיל לקבל יובש,והרגשת צימאון גבוהה.

מאחר וקראתי,כי רוב הסימפטומים שלי קשורים לסוכרת,קבעתי מיידית תור לרופאת המשפחה שלי,והפסקתי לגעת בדברים שמכילים בתוכם סוכר.
    השאלה שלי היא,במידה ואכן אני סובל מסוכרת,האם יש אפשרות להציל את המצב,והאם ניתן להחלים מזה? (במידה והלבלב עדיין לא נהרס).
    תודה מראש על התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי סוכרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי סוכרת - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    19/03/2011

שלום,
    ממליצה שתבדוק רמות סוכר. במידה והסוכר מתחת ל100 אז אין לך סוכרת וכדאי לחפש סיבות אחרות לתלונות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו