מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סכרת הריונית שאלה לרופא או למי שיודדניאלי03/04/2011
שלום אני שבוע 30+3 והתגלתה אצלי סכרת הריונית בשבוע 27+ הייתי אצל דיאטנית שנתנה לי תפריט מאד דל ואמנם איזן לי את מצב הסכרת אך לא השביע אותי וירדתי במשקל. לאחר מכן יצא לי להגיע לדיאטנית אחרת במרכז לבריאות האישה שאיפשרה לי לאכול כל מה שאני רוצה במידות ובהקפדה , הנתונים לאחר הבדיקות היו טובים חוץ מ2-3 חריגות. מאז סה"כ הבדיקות בסדר מלבד אחרי צום הלילה התוצאות מעל ל 100. אין לי מושג איך לאזן זאת? לפני שהתחלי בתפריט החופשי דווקא אחרי הצום של הלילה התוצאות היו טובות ובמשך היום פחות טובות. אני רוצה לציין שמזה שבועיים יש לי נדודי שינה וכל לילה אני מתעוררת בארבע וחצי בבוקר ומתקשה לחזור לישון. גם לפני ההריון תמיד הייתה לי שינה קלה. חברתי להריון גם לה נמצאה סכרת והיא נמצאת כל שבוע בבידוקת הערכת משקל לעובר ולא.ס ואצלי הרופאה עדיין לא שלחה אותי רק ב 10.4 תהיה הבדיקה הראשונה. האם זה תקין ? או שעלי לדרוש כל שבוע או שבועיים בדיקה כזו? סה"כ מי השפיר תקינים והעובר נראה לה מתאים לשבוע ההריון. אציין שזהו הריון מהפרייה (ראשונה - בעיית זרע) ואני בת 33+. אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת הריונית שאלה לרופא או למי שיוד - תגובה
ד''ר זהר לנדאו03/04/2011שלום רב,
1. לגבי רמות הסוכר - במידה ויש קושי (בשל רעב) לשמור על דיאטה קפדנית ועם דיאטה יותר חופשית ערכי הסוכר בצום מעט גבוהים יש לשלקול טיפול תרופתי באינסולין. עליך לשוחח עם הרופא שלך בעניין זה.
2. לגבי מעקב אולטרה - סאונד - אני מבינה שיש לך תור לעוד שבוע, זה נראה לי סבר ואז שוב להתייעץ עם הגניקולוג לגבי תכיפות המעקב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)