שינוי ברמות הסוכר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שינוי ברמות הסוכר
    אורית
    03/04/2011

הבנתי שלאחר אכילת סוכר לבן (או גם לחם או תפו"א )יש עליה חדה ברמת הסוכר ולאחר כ-20 דקות נפילה ,לעומת אכילת פחמימות מלאות או שומנים /או חלבונים וכו', שאז יש עליה איטית וירידה איטית (לאחר שעות).
    שאלתי -אם אני אוכל ארוחה נכונה למשל פחמימות מלאות ,בשר וסלט ובסוף אני מוסיף קינוח עם פחמימות ריקות.
    1)כמה זמן זה לוקח לסוכר ליפול?
    2)ומכאן, האם במקרה זה תוספת המתוק מוסיפה זמן לעליית הסוכר או שהיא מפחיתה את זמן העלייה ובכמה זמן ?
    (אני בן 42 בבדיקה בצום יצא107 הבנתי שזה גבולי)
    אודה מאוד על תשובתך והתייחסותך המלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי ברמות הסוכר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי ברמות הסוכר - תגובה

ד''ר זהר לנדאו
    03/04/2011

שלום רב,
    באופן עקרוני אתה צודק לגבי עליית רמת הסוכר לאחר אכילה. רואים את התופעות הללו בעיקר אצל אנשים סוכרתיים המטופלים באינסולין. במידה ואתה אוכל פחמימות פשוטות יש עליה מהירה יחסית של ערכי הסוכר שלך. לגבי לוח הזמנים - קשה לתת תשובה מדוייקת. במידה ואתה רוצה לדעת במדוייק עליך לבדוק את רמת הסוכר בדם.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עבור התגובה המהירה אולם בטוח

אורית
    03/04/2011

יש לכך תשובה עקרונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עבור התגובה המהירה אולם בטוח - תגובה

ד''ר זהר לנדאו
    03/04/2011

שלום רב,
    לאחר ארוחה רמת הסוכר עולה, בדרך כלל מגיעה לשיא לאחר כשעה ואחר תוך שעתיים לערך יורדת לרמת הסוכר הבסיסית.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו