מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוות דעת על האולטרסנד בלוטת התריסאורית12/04/2011
שלום שמי אורית אני סובלת מספר רב של שנים מתת פעילות של בלוטת התריס
נמצאת במעקב אנדוקריני בקופת חולים מטופלת באלטרוקסין
לפני מספר שנים עברתי ניתוח כריתה של חצי בלוטה עקב גוש בבלוטה וחשד לממאירות
למרבה המזל היתה זאת רק דלקת
מאז נמצאת תמיד במעקב ומדי פעם עושה אולטרסנד למעקב עשיתי גם לאחר ניתוח שאמרו שלא נותרו שאיריות והכל תקין ואין שום דבר מהניתוח הכל תקין .
לאחרונה שוב התחילו כאבים והרגשת חנק פניתי לרופאה והיפנו אותי לאולטרסנד שהממצאים היו אונה ימנית לאחר כריתה חלקית ? מעל גובהה התירואיד מקו האמצע וימינה ממצא בגודל 22 מ"מ היכול להתאים לרקמת תירואיד איסטמוס בעובי 9.5
אונה שמאלית רוחב 22 מ"מ מירקם היפואקוגני לא הומוגני דיפוזי
רוחב 22 מ"מ אורך 47 מ"מ
אשמח לקבל חות דעתך האם יש צורך בבדיקות נוספות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת על האולטרסנד בלוטת התריס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס14/04/2011שלום,
כדאי להתייעץ בכל זאת עם האנדוקרינולוג ולהשוות בין הבדיקות US.
לא נראה לי משהו מטריד במיוחד בUS אך לא ברור לי למה יש שארית מימין אם נכרתה האונה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)