בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס
    מאיה
    18/04/2011

שלום,
    אני בת 28, ברקע ליכן פלנוס, הליקובקטר (שטיפול אנטיביוטי לא הכחיד אותו), לוקחת חומצה פולית 800 מ"ג ביום.
    לפני כחודש וחצי אובחנתי בתת פעילות קלה של בלוטת התריס (תוצאות של בדיקות שנערכו בהפרש של שבועיים בהתאמה: TSH נע בין 5.74-6.94) T4 בטווח הגבוה של הנורמה ( 13.8-15.4 בהתאמה) .
    ניתנו לי כדורי אלטרוקסין 50 מ"ג ביום. לאחר כשבועיים של טיפול שלא חשתי הקלה בסימפטומים, אחת לשבוע לקחתי 100 מ"ג.
    חודש וחצי לאחר תחילת הטיפול בדיקות TSH מוזרות לחלוטין: TSH 0.08 T4 20 .
    בנוסף, בדיקת Thyroglobulin tumor marker יצאה 23.7!! מכל החיפושים שלי באינטרנט, זו תוצאה גבוהה למדי, וכמובן מאוד מלחיצה.
    אין נוגדנים, כך שהתוצאות מהימנות.

אודה מאוד להתייחסות של מי מהמומחים, כדי שאוכל לעבור את חופשת החג בשלום ובלי לחץ...
    חג שמח
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    20/04/2011

שלום,
    לבדיקת THYROGLOBULIN יש משמעות כסמן למחלת סרטן רק לחולים אשר נכרתה הבלוטה והם קיבלו טיפול ביוד רדיאואקטיבי. את יכולה להיות רגועה.
    לגבי מינון ELTROXIN צריך להוריד אותו מעט .תתיעצי עם האנדוקרינולוג שלך.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו