פסים אדומים בעור- גידול?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• פסים אדומים בעור- גידול?
    רונן
    23/04/2011

שלום,

אני בן 22. כבר תקופה ארוכה שאני מבחין בהתקפים של אודם (לא מגרד) בקפלים בעיקר בבטן וביד (מפרק כף היד)...התופעה מופיעה בד"כ למשך מס' דקות וחולפת עצמונית!!!

יש לציין שנבדקתי בעבר לסמנים נוירואנדוקריניים שנמצאו מעט גבוהים מהנורמה: כרומוגרנין A (נובמבר 10)- תוצאה 100 (נורמה עד 98) ו- NSE (דצמבר 10)- תוצאה 17.8 (נורמה עד 17). יש לציין איסוף שתן ל- HIAA-5 תקין ומיפוי רצפטורים לסומטוסטטין תקין. יש לציין ששללתי בעיה הקשורה לאלרגיה!!! בנוסף, לאחרונה רמת התיאבון שלי ירודה.

מה משמעות תופעה זו והאם קשורה למחלה הורמונולית כגון גידול המפריש הורמונים? כיצד עליי להמשיך בבירור והאם עליי לחזור על הסמנים בדם??? תודה וחג שמח!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסים אדומים בעור- גידול?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסים אדומים בעור- גידול? - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    23/04/2011

שלום,
    התופעה עליה אתה מתלונן אינה קלסית של גידולים נאורואנדוקרנים ורמת הכרומוגרנין וNSE מעט מעל הנורמה אשר גם הן לא מצביעות בביטחון על גידול נאורואנדוקריני.
    האם נושא האלרגיה נשלל לחלוטין?
    ממליצה על המשך בירור אצל אנדוקרינולוג כפי שאתה עושה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו