מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התרופה יוקריאס לסוכרתאני26/04/2011
ברצוני לדעת פרטים על התרופה יוקריאס לסוכרת.
האם היא תרופה חדשה לסוכרתיים? האם יש מחקרים שפורסמו עליה?
אמי קיבלה אותה מהרופא והיא מעוניינת לדעת עליה עוד פרטים
תודה מראש על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרופה יוקריאס לסוכרת - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס26/04/2011שלום,
EUCREAS הנה שילוב של שתי תרופות: METFORMIN וGALVUS . התרופה האחרונה GALVUS הנה תרופה מקבוצה חדשה לטיפול בסוכרת והיא מאושרת לטיפול לאחר שעברה בדיקות ומחקרים ואושרה ע"י רשויות הבריאות באירופה ובישראל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוקריאס וחוסר תיאבון
אמירה07/09/2012אני בת 55 ו,עם סוכרת 2,לאחר חודש של נטילת יוקריאס 50/850 מ"ג אני מרגישה תופעות אנורקסיות...חוסר תיאבון קשה המדרדר את משקלי למשקל נערה.האם התופעה מוכרת?היא רשומה כאחת מתופעות הלואי.מה ידוע על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוקריאס וחוסר תיאבון - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס08/09/2012שלום
EUCREAS היא תרופה נאוטרלית מבחינת המשקל ותיתכן ירידה קלה במשקל. לגבי ירידה משמעותית וחוסר תאבון ממליצה לבצע בירור במקביל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוקריאס
אמירה08/09/2012תודה להתיחסות..כמו שכתבתי בעלון לצרכן מצוינת התופעה של חוסרבתיאבון. בדיוק סיימתי חפיסה של יוקריאס.האם ,עד שאגיע לאנדוקרינולוג המטפל בי ,יש אפשרות לחזור למטפורמין? עברתי ליוקריאס כי הרופא חשב שעדיף לי הכדור החדש בהקשר של האיזון. ואכן אני מאוזנת יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוקריאס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס08/09/2012שלום
תתיעצי עם רופא המשפחה לגבי השינוי וגם לגבי בדיקות נוסופת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהeucreas
רעיה25/10/2012עד לפני 3 חודשיםהייתי מאוזנת עם התרופה אך מזה חודשיים הסוכר עולה יורד עד ערכים של 145 בצום. לפני נטילת התרופהקבלתי ג'נוביה +3 גלוקופג' ןהגעתי ללממוצעים תלתחודשי של6.4 מאז השינוי היה כבר 6.7 איך אפשר לחזור חזרה לאיזון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה???
מלי18/11/2012שלום!!
התגלה לנו לא מזמן שאמא שלי חולת סוכרת 2 .. רופאת משפחה הביאה לה את התרופה EUCREAS היא הביאה לא את התרופה הזו מהמגירה שלה במשרד וללא עלון ..
רציתי לדעת אם יש קוצר נשימה קל מותר ליטול את התרופה הזו .. והאם מוכרים את התרופה הזו גם בבית מרקחת או שרופאה מספקת את התרופות האלה..
מה תופעות הלוואי של אותה התרופה ??
תודה מראש על תשובתכם!!
מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרופה נפוצה וקיימת בבתי המרקחת
עופר19/11/2013יש לציין שהתרופה אינה זולה אבל היא אפקטיבית ואינה גורמת לפחות לי לתופעות לואי - קופת חולים מכבי משתתפת ב 50 אחוז מהתרופה (מחיר רגיל 400+) ובתרופות אחרות הקופות משתתפות ב80-90 אחוז....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)