רמות TSH בשבוע 5

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• רמות TSH בשבוע 5
    נתי
    28/04/2011

שלום רב
    אני בתחילת שבוע 5 להריון. ברקע יש לי היפותירואדיזם. אני לוקחת כרגע 900 מק"ג אלטרוקסין לשבוע. בבדיקות הדם נמצא TSH-4.15. T4-15.6לפי מה שקראתי הוא צריך להיות פחות מ-2.5. מה עלי לעשות והאם זה מסכן את העובר כרגע ופוגע בהתפתחות הקוגניטיבית? .
    תודה
    נתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמות TSH בשבוע 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמות TSH בשבוע 5 - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    29/04/2011

שלום,
    את צריכה להתייעץ בהקדם עם האנדוקרינולוג/רופא משפחה שלך ולהעלות מינון ELTROXIN. לא קיימת סכנה אך יש מקום להביא את הTSH מתחת ל2.5 ובטרימסטר הראשון לבצע מעקב צמוד של תפקודי בלוטת תריס (כל חודש) ולאחר מכן עד סוף ההריון כל חודשיים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בהמשך ל-TSH גבוה בהריון

נתי
    29/04/2011

ראשית תודה רבה על תשובתך המהירה. האנדוקרינולוגית שלי בחופשה עד יום שני ולצערי לא אוכל להיוועץ עימה עד אז. אני העלתי בנתיים (על סמך המלצה קודמת שלה) מ-800 מק"ג ל950 מק"ג בשבוע. האם זה מספיק והאם לחזור על בדיקת דם בעוד שבועיים או קודם לכן?
    תודה רבה
    נתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו