בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס
    ל.
    02/05/2011

השאלה שלי היא כזאת:
    אני בת 24 יש לי קרוהן כבר קרוב ל3 שנים, יצא לי פעמיים לקחת סטרואידים בתקופה הזאת ובפעם האחרונה שהייתה כמעט לפני שנה לא הצלחתי להוריד במשקל אחרי הסיום של הטיפול, התקשתי לישון
    מאז לא הצלחתי להוריד במשקל ההוא והעלתי עוד בלי שום קשר לתזונה שלי או כמות הספורט שאני עושה (ובתקופה מסוימת הייתי עושה פעמיים בשבוע הליכה מאוד מהירה של 10 ק"מ+ יוגה 5 פעמים בשבוע והמשקל לא זז כלל)
    חשוב לציין שלפני כן לא הייתה לי בעיה להוריד במשקל בדיאטות, הייתי יורדת די מהר.
    לאחרונה הייתה לי תקופה מאוד לחוצה ואחרי שיצאתי ממנה השינה שלי עוד פעם חזרה להיות לא יציבה ואני כל הזמן עייפה, ההשמנה חזרה.
    אני ילידת צ'רנוביל (לסבתא היה גידול בבלוטת התריס, לאמא שלי יש תת פעילות) האם זה הגיוני שזה מה שקרה לי גם?
    יש לי בדיקות דם בעוד מספר ימים ואני האמת די לחוצה והייתי שמחה לדעת כמה שיותר כדי להרגיע את המחשבות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    03/05/2011

שלום,
    לגבי המשקל: אכן טיפול בסטראואידים גורם לעליה במשקל. הקושי לרדת לאחר מכן הוא דבר אישי אך אם גם בעבר ירדת מספר פעמים במשקל קיימת לעיתים ירידה במטבוליזם ולכן לאחר ירידות חוזרות במשקל הקושי לרדת גדול יותר.
    לגבי בלוטת תריס: כדאי להבדק .
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו