מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בלוטת התריסל.02/05/2011
השאלה שלי היא כזאת:
אני בת 24 יש לי קרוהן כבר קרוב ל3 שנים, יצא לי פעמיים לקחת סטרואידים בתקופה הזאת ובפעם האחרונה שהייתה כמעט לפני שנה לא הצלחתי להוריד במשקל אחרי הסיום של הטיפול, התקשתי לישון
מאז לא הצלחתי להוריד במשקל ההוא והעלתי עוד בלי שום קשר לתזונה שלי או כמות הספורט שאני עושה (ובתקופה מסוימת הייתי עושה פעמיים בשבוע הליכה מאוד מהירה של 10 ק"מ+ יוגה 5 פעמים בשבוע והמשקל לא זז כלל)
חשוב לציין שלפני כן לא הייתה לי בעיה להוריד במשקל בדיאטות, הייתי יורדת די מהר.
לאחרונה הייתה לי תקופה מאוד לחוצה ואחרי שיצאתי ממנה השינה שלי עוד פעם חזרה להיות לא יציבה ואני כל הזמן עייפה, ההשמנה חזרה.
אני ילידת צ'רנוביל (לסבתא היה גידול בבלוטת התריס, לאמא שלי יש תת פעילות) האם זה הגיוני שזה מה שקרה לי גם?
יש לי בדיקות דם בעוד מספר ימים ואני האמת די לחוצה והייתי שמחה לדעת כמה שיותר כדי להרגיע את המחשבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס03/05/2011שלום,
לגבי המשקל: אכן טיפול בסטראואידים גורם לעליה במשקל. הקושי לרדת לאחר מכן הוא דבר אישי אך אם גם בעבר ירדת מספר פעמים במשקל קיימת לעיתים ירידה במטבוליזם ולכן לאחר ירידות חוזרות במשקל הקושי לרדת גדול יותר.
לגבי בלוטת תריס: כדאי להבדק .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)