מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יתר פעילות בלוטת התריס-דחוףאנה04/05/2011
עשיתי בדיקת דם והתגלה כי tsh שלי תקין אך ה t3 הוא 10.22 כאשר הקסימום הוא 7 הרופא שלך אותי לעשות מיפוי בלוטת התריס ולאחר התוצאות הוא אמר לי שיש לי גרייבס האם יתכן שיש לי באמת לאחר אירוע חד פעמי כזה?
בעבר לא היה לי שום בעיה עם בלוטת התריס
הוא אמר לי לקחת מרקפטיזול אך אני ממש חוששת שהוא לא צודק?
האם זה יתכן?
חשוב לציין שאני שנה לאחר לידה ונתונה ללחץ בבית עם התינוק ולא מש אוכלת כמו שצריך ונחה
האם יכול להיות שזה בגללזה קפץ לי פתאום הבלוטת התריס.?
במיפי הזריקו לי חומר יוד
ממש מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתר פעילות בלוטת התריס-דחוף - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס04/05/2011שלום
מה הם תפקודי בלוטת תריס שלך? TSH FT4 FT3
כאשר קיימת פעילות יתר , רמת TSH הנה אפסית.
ממליצה שתתיעצי עם אנדוקרינולוג באופן אישי לודא אם אכן מדובר בGRAVES ומה הטיפול הדרוש.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעינוח בדיקות דם - דחוף
רונית חסאן04/05/2011שלום, שמי רונית בת 42
ערכתי בדיקות דם ותוצאות הבדיקה מאוד מדאיגות אותי ואלה הן התוצאות:
TSH - 6.52
FREE T4 12.74
ANTI-TOP 542.0
THYROGLOBULIN AB 3000
לי הבדיקות לא נראות טובות' מה הן אומרות
אשמח לתשובה מהירה
תודה מרונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)