כמה דברים לא ברורים

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• כמה דברים לא ברורים
    מירי
    30/12/2007

פרופסור שלום רב.
    יש לי כמה שאלות אם תוכל לענות עליהם אני אשמח.
    ראשית שאלה שלא קשורה. האם יכול להיות מצב של גויטר שנובע מלחץ נפשי?
    כלומר שנוצר גויטר ללא היפר או היפו אצל אדם תחת לחץ נפשי כבד. האם הלחץ יכול לגרום להיווצרות הגויטר?

והשנית ואנא בביחס ברצינות לשאלתי כי הרופא הנטפל שלי (קרדיולוג) לא מוכן לענות לי על זה.
    מזה שנתיים אני סובלת מSVT ומפלאטר (ריפרוף פרוזדורים)
    אחרי שנה עברתי ניתוח לכריתת חצי בלוטת תריס וחצי פרא תאיוריד עקב קריות.
    מהרגע שהתחלתי לקחת אלקתרוקסין התקיפות של הפרעות הקצב גדלה משמעותית מאחד (אירוע גדול) לחצי שנה לאחד לשבוע! קשה מאוד לרופאים "להשתלט" על ההתקף ולפעמים זה מגיע עד למכות חשמל. אני נמצאת גם היום בתת פעילות עדין. לאחרונה אחרי בערך שבעה חודשים של לקיחת האלקתרוקסין עברתי התקף לב! MI הרופאים (קרדיולוגים) לא יודעים למה זה קרה ואין להם תשובות. הם רק רומזים שיכול להיות שיש קשר בין הכדור עצמו להתקף לב. יש קשר? או בכלל יש הסבר למצב הזה?

דבר נוסף שלא יחסתי לו חשיבות אבל עכשיו אחרי התקף לב הוא עלה שוב. אחרי הניתוח התחלתי לפתח רגישות למדבקות, כל סוג מדבקה מפלסתר ועד להכל ולמחטים. יש קשר בין הניתוח עצמו או בלוטת התריס לאלרגיות האילו?
    לציין בטסטים שעשו לי התגלה שיש לי המון רגישויות להמון חומרים שלא הייתי רגישה אליהם לפני הניתוח!!!
    אנא בבקשה ממך פרופסור עשה לי סדר בבלאגן. אני בסך הכל עוד לא בת 23 וכבר אחרי התקף לב רציני.
    הרופאים לא מוכנים להגיד אם יש סיכוי שיש קשר או לא והמצב לא נראה טוב.
    אודה לך מאוד אם אקבל תשובה כנה ואמיתית ממך שתעזור לי להבין את המצב.
    ותודה מראש מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה דברים לא ברורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה דברים לא ברורים

פרופ' רפאל לובושיצקי
    31/12/2007

מירי שלום,
    גוייטר אינו נובע מלחץ נפשי. לגבי יתר שאלותיך, הן חשובות ורציניות. איני חושב שנכון להכנס לעימות עם רופאים קרדיולוגים לא אני.
    אני חושב ששאלותיך כבדות משקל והמענה הנכון צריך להנתן ב-4 עיניים ולא מעל האינטרנט.
    בברכה,
    פרופ לובושיצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו