בעית נימול בגפים שאלות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בעית נימול בגפים שאלות
    כרם
    22/05/2011

אני לאחר כריתה של כל בלוטת התריס (קרצינומה פוליקולרית) מטופלת מאז הניתוח השני עם אלטרוקסין שבבדיקת דם אחרונה מלפני שבוע וחצי היה TSH 0.35 סידן 9.09 בשבועות האחרונים הרגשת נימול חזקה מאוד ביד ימין ורגל ימין. לפני כשבוע האנדו' שלי הפסיקה את האלטרוסין כהכנה לטיפול ביוד ונתני לי כדורי סינומל לאחר כשלושה ימים חל שיפור בהרגשת הנימול. מהבנה שלי הטיפול בסינומל פחות יעיל לאורך תקופה ארוכה. נשאלת השאלה האם באמת הוא עוזר לתחושת הנימול? והאם ניתן לשלב אותו בעתיד עם האלטרוקסין (מקבלת בד"כ 950 אלטרוסין לשבוע) ובכך לשפר את ההרגשה?
    התור הבא שלי לאנדו' הוא רק שבועיים לאחר הטיפול ביוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית נימול בגפים שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית נימול בגפים שאלות - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    22/05/2011

שלום,
    איני בטוחה שקיים קשר בין הנימול לבין מתן ELTROXIN. במידה והנימול ביד וברגל באותו צד ובמידה ועדיין קיים ממליצה להתעייץ עם נאורולוג. לא ציינת את גילך.
    הטיפול המקובל היום הוא מתן ELTROXIN בלבד ובמקרים מאד חריגים ניתן לשלבו עם ציטומל.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו