TSH גבוה T4 תקין

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• TSH גבוה T4 תקין
    ליטל
    15/06/2011

שלום רב. אני בחורה צעירה בת 24 ועשיתי לא מזמן בדיקות כלליות. בבדיקה האחרונה נראה כי TSH שלי הולך ועולה עם הזמן ( בבדיקה הראשונה 5.02 אח"כ 5.8 וכעבור חצי שנה 8.12) והT4 בכל הבדיקות נשאר 12.7. הרופא שלי חושד שאולי אצטרך כדורים לאיזון עקב שימוטו אך שלח אותי לעוד בדיקה. בבדיקה האחרונה נראה שהTSH ירד ל6.15 ושוב הT4 נשאר 12.7. מה זה אומר? השימוטו זו לא מחלה שבה TSH גבוה והT4 נמוך? האם אני צריכה לחשוש ופנות לרופא אחר? קראתי באינטרנט שיש מספר סיבות למצב כזה (חלקן אף קשורות בגידול או דלקת בבלוטת המוח)
    אשמח אם תוכלו לכוון אותי. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TSH גבוה T4 תקין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת

ליטל
    15/06/2011

יש לציין שאני באותו משקל בשנים האחרונות וכמעט לא סובלת מהתסמינים של השימוטו לאחרונה ( כל חיי כמעט היו לי בעיות ביציאות- אחת למספר ימים ועייפות, זה לא משהו חדש). בנוסף בתקופה האחרונה דווקא הסתדרו לי היציאות אם כי בשבוע האחרון אני נכנסת לשירותים 3-5 פעמים ביום וזה מאוד מוזר לגוף שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• TSH גבוה T4 תקין - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    17/06/2011

שלום,
    בגיל שלך אלו ערכים גבוהים ויהיה מקום לטפל בעיקר אם קיימת עליה, קיימים סימפטומים או במידה ואת מתכננת הריון. רצוי להכנס להריון עם TSH<2.5.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו