מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- TSH גבוה T4 תקיןליטל15/06/2011
שלום רב. אני בחורה צעירה בת 24 ועשיתי לא מזמן בדיקות כלליות. בבדיקה האחרונה נראה כי TSH שלי הולך ועולה עם הזמן ( בבדיקה הראשונה 5.02 אח"כ 5.8 וכעבור חצי שנה 8.12) והT4 בכל הבדיקות נשאר 12.7. הרופא שלי חושד שאולי אצטרך כדורים לאיזון עקב שימוטו אך שלח אותי לעוד בדיקה. בבדיקה האחרונה נראה שהTSH ירד ל6.15 ושוב הT4 נשאר 12.7. מה זה אומר? השימוטו זו לא מחלה שבה TSH גבוה והT4 נמוך? האם אני צריכה לחשוש ופנות לרופא אחר? קראתי באינטרנט שיש מספר סיבות למצב כזה (חלקן אף קשורות בגידול או דלקת בבלוטת המוח)
אשמח אם תוכלו לכוון אותי. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
ליטל15/06/2011יש לציין שאני באותו משקל בשנים האחרונות וכמעט לא סובלת מהתסמינים של השימוטו לאחרונה ( כל חיי כמעט היו לי בעיות ביציאות- אחת למספר ימים ועייפות, זה לא משהו חדש). בנוסף בתקופה האחרונה דווקא הסתדרו לי היציאות אם כי בשבוע האחרון אני נכנסת לשירותים 3-5 פעמים ביום וזה מאוד מוזר לגוף שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהTSH גבוה T4 תקין - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס17/06/2011שלום,
בגיל שלך אלו ערכים גבוהים ויהיה מקום לטפל בעיקר אם קיימת עליה, קיימים סימפטומים או במידה ואת מתכננת הריון. רצוי להכנס להריון עם TSH<2.5.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)