שאלה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חגית
    21/06/2011

שלום,
    ילדתי לפני כשנה.
    בתחילת ההריון עשיתי בדיקת דם וערך ה- TSH שלי היה 4.29
    התחלתי לקחת אלטרוקסין בהתחלה 5 פעמים בשבוע ועם התקדמות ההריון עליתי ל- 7 פעמים בשבוע.
    לאחר הלידה נאמר לי ע"י רופאת המשפחה להוריד את המינון באופן הדרגתי (מדי כמה חודשים מבצעת בדיקת דם ולאחר שרואה את הערך מפחיתה מעט את המינון...) כך שאני היום עדין נוטלת אלטרוקסין 3 פעמים בשבוע ובבדיקת דם שערכתי לפני 3 חודשים ערך ה- TSH היה 1.76.
    בחודשים הקרובים אני מתכננת להרות שוב.
    שאלותי הן:
    1. האם כדאי להמשיך להוריד את מינון האלטרוקסין עד שאכנס להריון ואז לבדוק את הצורך באלטרוקסין מחדש או שכדאי להמשיך ליטול אלטרוקסין במינון הנוכחי?
    2. האם עצם העובדה שהמשכתי לאחר הלידה ליטול אלטרוקסין וכעת ערך ה- TSH שלי יחסית נמוך עלול להקשות על הכניסה להריון או שזה לא קשור?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    24/06/2011

שלום,
    מאחר ורמות TSH תקינות (רצוי לפני כניסה להריון רמת TSH<2.5) לא הייתי משנה כעת את המינון שלELTROXIN וממליצה לעקוב אחר ערכי TSH כאשר המטרה כפי שנאמר ערכים מתחת ל-2.5.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו