מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זובירקסNitzan18/07/2013
שלום,
לפני יומיים וחצי הופיעו לי בלוטות אדומות על העור. רק היום הייתי אצל הרופאה שאבחנה אותן כהרפס ונתנה לי מרשם לזובירקס 400. בעלון כתוב שאם עברו יותר מ24 שעות מאז הופעת השלפוחית הראשונה התרופה לא יעילה. האם יש טעם להמשיך לקחת את הכדורים? והאם יש קשר בין הכדור שלקחתי לפני כשעה לבי תחושת חולשה שהתחילה לפני בערך חצי שעה, או שזה כבר אצלי בראש?
תודה מראש,
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זובירקס - תגובה
אילן ללבניקוב24/07/2013ניצן שלום,
אם ישנו ספק בטיפול יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול.
לגבי תופעות הלוואי התרופה עשויה לגרום לחולשה ולטשטוש בהתחלה אך אם זה לא חולף יש לפנות לרופא המטפל,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזרגהיאיר18/07/2013
ברצוני לשאול האם כאשר אני חושב ששכחתי לטפטף טיפות אזרגה , לטפטף בכל מקרה תוך סיכון בטפטוף מנה כפולה ? או לדלג לפעם הבאה המתוכננת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזרגה - תגובה
רפאל עזרא18/07/2013שלום יאיר,
הטיפול בגלאוקומה הוא כרוני ויעילותו נמדדת בשנים ולכן אם אינך בטוח שנטלת את התרופה, המתן למנה הבאה. עם זאת, בקש מהסמארט-פון שיזכירך ליטול את התרופה בזמנה וכך תימנע מפיספוסים.
בברכה,
רפאל עזרא-רוקח קליני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בגרוןטניה18/07/2013
יש לי דלקת בדרכי השתן ואני מטופלת בזינט החל מהיום, אבל שמתי לב שיש לי נקודות מוגלתיות בגרון, האם זינו הוא יעיל המקרים כאלה? חייבת לציין שאני חודש לאחר לידה ואני מניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בגרון - תגובה
אילן ללבניקוב18/07/2013טניה שלום,
כאשר נוטלים אנטיביוטיקה חשוב לשלב בטיפול גם את הפרוביוטיקה, כלומר חיידקים "ידידותיים) לקיבה בכדי למנוע תופעות לוואי, מומלץ לקחת כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה.
לא מומלץ לקחת אנטיביוטיקה שלא למטרה שלשמה הרופא רשם לך אותה ולכן
לגבי המשך הטיפול הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה מזובירקסקרן17/07/2013
שלום האם זובירקס משפיעה על נשירה מיכייון שהרופא משפחה שלי נתן לי כדור פעם ביום למשך חצי שנה ????מפחיד...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה מזובירקס - תגובה
אילן ללבניקוב18/07/2013קרן שלום,
למיטב ידיעתי הזובירקס עשוי לגרום לנשירת שיער ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול ובכל מקרה לקחת תוספי מזון המסייעים בחיזוק שורשי השיער ולשלב תזונה נכונה המסייעת במניעת נשירה,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעות תרופת קסטרל .10mm -5mmעמי17/07/2013
לוקח את התרופה שנתיים וחצי(5mm) - עד לפני חודש שעברתי ל10
לא ברור לי אבל בבדיקות דם שנעשו במהלך התקופה הWBC,RBC,HCT,HGB ירדו אל מתחת לקו האדום לאט לאט (תמיד הייתי על הסף התחתון של הערכים.)
יש לי לחץ דם נמוך משפחתי וערכים נמוכים של B12 לפעמים מעל ולפעמים מתחת לגבול
האם יש קשר בין הממצאים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעות תרופת קסטרל .10mm -5mm - תגובה
אילן ללבניקוב17/07/2013עמי שלום,
ייתכן ולקסטרל יש השפעות על כדוריות הדם האדומות/לבנות שלך ואף על לחץ הדם ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיליות אביטרן בזמן שימוש ראוקוטןיובל16/07/2013
בני בן 17 משתמש מזה מס' חודשים בראוקוטן במסגרת טיפול באקנה.
היום כתוצאה כנראה מפעילות ספורטיבית (ריצה) החל עם כאבי גב חזקים.
לאחר שימוש במשחת וולטרן וכרית חמה עדיין כאב חזק.
האם יש מניעה חד פעמי ללילה להשתמש בנרות אביטרן 50 .
אנא תשובתכם בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיליות אביטרן בזמן שימוש ראוקוטן - תגובה
אילן ללבניקוב17/07/2013יובל שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השניים,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופן לקיחת אלוריל 100 מ"גשקד16/07/2013
שלום,
מבקשת לדעת איך לוקחים את התרופה אלוריל 100 מ"ג?
בבוקר בצהריים בערב?
עם אוכל בלי אוכל?
עם מעט מים או עם הרבה מים?
האם צריך לשתות הרבה בזמן נטילת אלוריל?
האם ישנן תרופות או ויטמינים שאסור לקחת אותן עם אלוריל? (ויטמין d ,b12 )
אם אפשר מבקשת תשובה על כל שאלותיי. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופן לקיחת אלוריל 100 מ"ג - תגובה
אילן ללבניקוב17/07/2013שקד שלום רב,
את האלוריל יש לקחת עם הארוחה לפי המינון שקבע הרופא המטפל.
ייתכן שיעברו מספר שבועות עד שההשפעה של התרופה תורגש במלואה. חשוב להרבות בשתיית מים(לפחות 2 ליטרים ביום).
לגבי אינטראקציה עם תרופות אחרות: ברזל, נוגדי קרישה(אספירין), משתנים להורדת לחץ דם, אנטיביוטיקה מסוג פניצילין.
לגבי ויטמין C: השילוב עשוי לגרום לאבנים בכליות בגלל החמצת השתן.
בכל מקרה של שילוב תרופות יש להיוועץ ברופא המטפל בכדי למנוע תופעות לוואי.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסטומקס 25 או 50אילי16/07/2013
שלום. הרופא רשם לבעלי טסטומקס 25 מ"ג ג'יל אך בבית המרקחת הרוקחת אמרה שיש לה רק 50 מ"ג. לא הייתי בטוחה וגם היא לא ידעה להסביר את ההבדל. אז אני מבקשת לדעת כי אני מבינה את הכמות הכפולה אך איזה השפעה יכולה להיות בין לקיחה של 25 ו-50 כי אם הרוקחת רצתה לתת לי כנראה זה לא בעייה. אשמח לקבל תשובה מכם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסטומקס 25 או 50 - תגובה
יוסי מצקל16/07/2013אילי שלום רב
טסטומקס הינה תרופת מרשם הניתנת לפי הוראת רופא. לתרופות יש תופעה חיובית אשר אותה רוצים להשיג על ידי נטילתה ותופעות לואי שליליות או ורעילות, אשר אינן תמיד מופיעות אבל סבירותן יותר גבוהה עם הגדלת המינון.כאשר רופא רושם תרופה הוא עושה הערכה לפיה ישיג את התוצאה הטובה ביותר ומינימום אפקטים שליליים. החלטת הרופא נגזרת ממספר רב של משתנים בינהם משקל וגיל החולה, מצבו הבריאותי, תרופות אחרות אותן מקבל, המינון האפקטיבי המקובל ועוד משתנים רבים נוספים. את התופעות השליליות האפשריות את יכולה לקרוא בעלון לצרכן המצורף לתרופה. הרופא יכול לשנות את המינון במהלך הטיפול בהתאם לתוצאותיו, לתגובות החולה ולתופעות הלואי.
בכל מצב שהוא אסור לרוקח להכפיל את המינון של תרופת מרשם, בודאי לא לתרופה הורמונלית. כפי הנראה התכוונה הרוקחת לתת לך את המינון הכפול והוראה להשתמש בחצי שקית כל פעם. (מדובר בשקיות המכילות ג'ל טסטוסטרון 1% )
בברכה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי את התרופה רמוטיב ברכבדנה16/07/2013
שכחתי את התרופה רמוטיב כיום שלם ברכב החם.
המשכתי לקחת אותה כרגיל ואני סובלת בשבוע האחרון מנדודי שינה.
האם יתכן והתרופה שינתה מתפקודה והיא אינה יעילה? האם לקיחה יכולה לגרום לי נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי את התרופה רמוטיב ברכב - תגובה
אילן ללבניקוב16/07/2013דנה שלום,
בכדי לדעת זאת יש לבדוק את התרופה ולראות שאין שינוי צבע/ריח/טעם ולכן הייתי ממליץ לך לבדוק שאת אצל הרוקח בבית המרקחת הקרוב לביתך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת טרבמיןמיילי15/07/2013
כמה זמן השפעה יש לכדור טרבמין נגד בחילות מרגע בליעתו?
והאם יש לכדור זה השפעה על בדיקות רפואיות לאחר בליעתו, למשל בדיקת לחץ תוך עייני??
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת טרבמין - תגובה
רפאל עזרא16/07/2013שלום מילי,
תוך עשרים דקות הכדור אמור לעבוד. אני ממליץ ליטול מנה של חצי כדור בלבד שכן כדור שלם הוא די מרדים.
בהחלט עלולה להיווצר השפעה בין הטיפול התרופתי לבדיקות וההמלצה הגורפת היא להימנע מתרופות שאינן טיפול כרוני לפני בדיקות.
בברכה,
רפאל עזרא רוקח-קליני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולכמה זמן הכדור משפיע???
מיילי17/07/2013לכמה זמן הכדור משפיע?
למשל, אם אני נוסעת בשמונה בבוקר ולוקחת כדור, האם אני צריכה לקחת בנסיעה חזור כדור נוסף, בהנחה שהנסיעה חזור היא באחד בצהרים?
לכמה שעות הכדור משפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולכמה זמן הכדור משפיע??? - תגובה
אילן ללבניקוב18/07/2013מיילי שלום,
משך ההשפעה של הכדור הוא בדרך כלל כ-4 שעות ולכן לאחר כ-4 שעות ניתן לקחת חצי כדור או כדור נוסף אם צריך,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמילה מאופיאטים-רוקסט פלוסאורנה14/07/2013
שלום רב
תקופה ארוכה לקחתי רוקסט פלוס כנגד כאבי ראש-עד שנדרשו שלושה כדורים ביום וגם אז ללא הטבה-כאב הראש הפך כרוני וסבלתי מכאב רי באונד.
לפני שישה שבועות חדלתי לחלוטין מלקחת רוקסט פלוס-וההטבה ניכרת- אם כי-כאבי הראש מופיעים מדי פעם.
שאלתי-כמה זמן לוקח לגוף להתנקות מהקודאין?
אודה על המלצה לכדור חליפי-לא ממשפחת האופיאטים כמובן-ושמתאים למחלת רקע של גסטריטיס
אציין שאופטלגין לא ממש משפיע על כאב הראש
תודה רבה
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מאופיאטים-רוקסט פלוס - תגובה
רפאל עזרא16/07/2013שלום אורנה,
לאחר שישה שבועות השפעת הקודאין חלפה לחלוטין.
החלופות היום כוללות שילובי חומרים כגון אקמול פוקוס או אקסידול.
עם זאת, לפני שאת נכנסת להרפתקת תרופות חדשה, אני ממליץ לך להיבדק אצל נוירולוג ורופא אף אוזן גרון בכדי לברר ממה נובע כאב הראש והאם מדובר במיגרנה.
הסיבות העיקריות לכאבי ראש כרוניים הינן: סינוסיטיס, אנמיה, נשימה דרך הפה בזמן השינה וכדורים נגד דיכאון.
אל תוותרי על הבירור.
בברכה,
רפאל עזרא רוקח-קליני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מרוקסט
אורנה16/07/2013רוב תודות על תשובתך
ברורים אלו ואף מרחיקי לכת מהם-בוצעו כמובן
שאלתי-לאחר התנקות הגוף מקודאין-האם ניתן לחזור לרוקסט אך במינון קטן מאד-כדור ביום שלושה ימים בשבוע לדוגמא
או שזה ממש לא מומלץ
ההנחה היא שרוקסט היה תמיד הכדור היחיד שהשפיע-עד ההתרגלות אליו שהביאה לשימוש יתר
כל טוב
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מרוקסט - תגובה
רפאל עזרא18/07/2013היי אורנה,
באופן עקרוני אין ''התרגלות'' לקודאין מבחינת יעילותו כטיפול בכאבים. לפי תיאורך את המצב כנראה שפשוט היתה החמרה בעוצמת הכאב.
נסי את הכדורים שהמלצתי לך לעיל.
בברכה,
רפאל עזרא רוקח-קליני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליריקהליליאנה13/07/2013
שלום רב
הנני סובלת מכאבי גב קשים מזה שנה עם הקרנה לרגל והגבלה בתפקוד.
התחלתי בשימוש הדרגתי של לירקיה מ75 מג והגעתי למינון עפ הוראת רופא 150מב בבוקר
ובערב לפני השינה ל225 , סבלתי מאוד מתופעות לוואי , כמו כן גם ללא הקלה בכאב.
ולאחר מס שבועות הפסקתי גם לקבל מחזור. כבר מזה 6 שנה אינני מקבלת מחזור.
יש למיין שהמחזור מגיע באופן קבוע ללא שינויים. לפי הוראת הרופא התחתלתי בגמילה הדרגתית .. נכון להיום 6 לערך לאחר הגמילה עדיין אינני מקבלת מחזור.
מתי תחתול התאוששות של מערכת ההורמנלית ? האם יש טיפול להשבת המחזור בהקדם?
מאחר וברצוני להכנס להריון.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תחליף גנארימאור13/07/2013
שלום האם יש תחליף גנארי לאינווגה על מנת לחצות את הכדור ?
( אני לוקח את ה 3 מ"ג וזה של janssen )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף גנארי - תגובה
יוסי מצקל13/07/2013אין תחליף גנרי. אסור לחצות את התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי מינון אחר
מאור13/07/2013האם יש מינון של 1.5 אינווגה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי מינון אחר - תגובה
יוסי מצקל13/07/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זודורםרפאל12/07/2013
מה ההסתברות שאני יתהלך מתוך שינה כשאני משתמש בכדור הזה?
האם טרזודיל יותר מרדים מזודורם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זודורם - תגובה
יוסי מצקל13/07/2013טרודים וזו דורם פועלים במנגנונים שונים. לא ניתן לצפות מי יפעל עליך טוב אם אתה נוטה להליכה מתוך שינה. זה יכול לקרות גם בעת נטילת הכדור זודורם. הליכה מתוך שינה קורים בדרך כלל בשלב לאחר יציאה משינה עמוקה.
יתכן שרצוי לפנות למעבדת שינה הממומנת על ידי הקופה כדי לטפל ביתר יעילות בבעיתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל לפני נטילת תרופותיאיר12/07/2013
1. האם זה נכון שאין צורך לאכול בסמיכות לנטילת זיפרקסה (הכדור אשר אינו מסיס) ?
2. לפני נטילת ליתיום - מה מומלץ לאכול? מספיק ירקות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל לפני נטילת תרופות - תגובה
רפאל עזרא14/07/2013שלום יאיר,
כן זה נכון אין חובה לאכול לפני זיפרקסיה.
כמו-כן, ירקות בהחלט יספיקו לפני ליתיום אלא אם כן אתה חש בבטנך.
בברכה,
רפאל עזרא רוקח-קליני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)